Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,923.52
+1182.56
Ethereum
$3,053.86
+10.64
Litecoin
$81.16
+0.95
DigitalCash
$29.64
+0.86
Monero
$117.34
+2.66
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.22
Dogecoin
$0.16
+0.01

Coinbase Kripto Banka Kartı Avrupa’da Altı Ülkede Daha Kullanıma Açıldı.

0 450

Coinbase, kripto Visa banka kartı hizmetinin Avrupa’daki altı yeni ülke de kullanıma açıldığını duyurdu. Büyüme kartın Nisan ayında İngiltere piyasasına girmesiyle başladı ve önümüzdeki aylarda daha fazla ülke de kullanıma açılacağa benziyor.

Altı Avrupa ülkesi daha artık Coinbase kartına erişebiliyor

ABD’deki önde gelen şifreleme para değişimi borsa Coinbase , Visa banka kartı hizmetinin bu ay altı Avrupa ülkesine daha genişleyeceğini açıkladı. Şirketin resmi blog post yıyınına Göre , Coinbase kart artık İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, İrlanda ve Hollanda’daki müşteriler için satışa sunulacak.

Coinbase’in Visa banka kartı , bir e-para lisansı aldıktan sonra bu yıl Nisan ayında İngiltere’de giriş yaptı .  Coinbase CEO’su Zeeshan Feroz, İngiltere’de açıldıktan sonra şunu söyledi. şirketin Avrupa e-para lisansı başvurusu olduğunu ve onu takip aylarda diğer Avrupa ülkelerine de hizmet vermeyi umuyorum.

Kripto para ile ödeme basitleştirildi

Coinbase Card, 12 Haziran’dan itibaren 6 Avrupa ülkesinde satışa sunulacağını belirterek, CEO’nun İngiltere’nin açılışından bu yana “son derece güçlü bir alım” gördüğünü sözlerine ekledi.

Son iki ay içinde kaç tane Coinbase Kartının verildiğine dair resmi bir bilgi bulunmamakla birlikte, Feroz , şirketin ücretsiz olarak sunduğu ilk 1000 kartı “geride bıraktığını” söyledi.

Ayrıca Coinbase’in kartı başka pazarlara da genişletmeyi planladığını, ancak hala doğru bankacılık ortaklarını aradığını söyledi .

Coinbase Card kullanıcıları, Visa kartlarının kabul edildiği her yerde hızlı ve temassız ödeme yapabilirler. Coinbase mobil uygulaması ile senkronize ettikten sonra, kullanıcılar cüzdanlarında hangi kripto para birimlerinin harcamak istediklerini seçebilir ve Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC) ve diğer ERC-20 belirteçleri.

Coinbase Kartı ile ilgilenen müşteriler , bekleme listesine katılarak Coinbase uygulaması aracılığıyla talep edebilirler . Bekleme listesi kapandığında, kullanıcıların şifreleme bakiyesi uygulama içi sanal karttan hemen kullanılabilirken, fiziksel kartın posta yoluyla gönderilmesinide bekleyebilirsiniz.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.