Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,194.24
-2862.93
Ethereum
$3,102.09
-145.52
Litecoin
$83.04
-3.4
DigitalCash
$29.91
-1.44
Monero
$118.40
-3.82
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
-1.52
Dogecoin
$0.15
-0.01

Londra Piyasasında Bitcoin Artan Eğrisi

0 404

Bitcoin ve diğer kripto para konusundaki yatırımlar son birkaç yıl düşünüldüğünde Londra Piyasasında oldukça iyi işlerin yapılmasına ön ayak oldu. Bu anlamda finansal şirketlerin önemli işlere dayanak olması tüm dünya tarafından meraklı bir şekilde takip edildi. Şuana kadar olumlu bir artış sergileyen Londra piyasası için zor bir dönem başlamak üzere olduğundan bazı artışların yaşanması bekleniyor.

Avrupa Birliği’nden Ayrılış

Londra Avrupa Birliği’nden ayrılmaya karar verdiğinden bu yana yeni yeni adımların tamamlanması söz konusu oluyor. Bunun için var olan tedirgin havanın bu durum nedeniyle daha da karışık olması bekleniyor. Birlikten ayrılmanın bir götürüsü olarak bitcoin ve kripto para analizlerinde oldukça farklı getiriler meydana gelebilir.

Brexit Anlaşmasının Yansımaları

Bir başka önemli faktör ise Brexit anlaşması ile birlikte piyasalara yansımaya başladı. AB ile arasında bu anlaşmayı tartışan Theresa May de görevden alındı. İngiltere başbakanı Johnson ise potansiyel anlamda bir anlaşmazlık olduğu düşünülen karmaşık bir anlaşmanın tam ortasına getirdi. Bu durumun yeni bir kaos ortamı yaratması ihtimali de düşünülüyor. Buna benzer nedenlerden dolayı da Bitcoin piyasasının fiyatlarının artmasının olası bir senaryo olduğu yorumları yapılıyor.

Birlikten Ayrılmanın Kripto Paralara Etkisi

Avrupa Birliği’nden herhangi bir anlaşma yapılmadan ayrılınması halinde ise finansal teknolojiler Londra’daki ofislerinde iş yapmak için bir yol bulmak durumunda kalacaklarından dolayı gelişim merakla takip ediliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.