Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,131.25
+1043.13
Ethereum
$3,260.17
+74.86
Litecoin
$85.22
+0.51
DigitalCash
$31.55
+0.34
Monero
$123.43
+2.72
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.42
+0.24
Dogecoin
$0.16
0

Apple’dan Kripto Para Yorumu

0 362

Birçok teknoloji devi olan şirket kripto para alanında yatırım yapan ve aktif rol alan bir durumda olmasına karşılık Apple bu konuda her zaman izlemeyi tercih eden bir tavır takınmıştır. En son yapılan yorumlar da aynı bu şekilde olmaya devam ettiklerini vurguladı. Apple Pay Başkan Yardımcısı tarafından kripto paralara bakış açılarını ortaya koyacak Kripto Para Yorumu yapıldı.

İzlemekte Olduklarına Dair Strateji

Apple Pay başkan yardımcısı yaptığı açıklamalar ile kripto paralara ilgi duyduklarını ama izlediklerini açık bir şekilde dile getirdi. Uzun vadede ilginç bulduklarını da açıkladı. İzlemekle yetindikleri ve şuan için herhangi bir yatırım durumları olmadığını da açıklamalarına ekledi. Potansiyel olarak değerlendirme altında olduğunu da dile getirdi.

Diğer Şirket Yaklaşımları

Apple bu konuda çekimser davranmasına karşılık kendi alanında çalışan birçok rakibinin bu alanda yatırım yapmayı hatta kendi kripto paralarını üretmeyi düşünmesi Apple’ın da bir adım atmasına neden olabilir. Facebook 2020 yılında kendi parasını üretmeyi düşünüyor. Aynı şekilde Square bu yıl başlarında kripto para mühendisi işe aldıklarını duyurmuştur. Bundan dolayı diğer şirketlerin daha ılıman ve girişimci olduklarını söylemek yanlış olmaz.

Apple’ın Dahil Olması

Apple’ın bu alana dahil olması konusunda yatırımcıların ve analistlerin oldukça olumlu yorumları bulunuyor. Apple ile yeni bir çekicilik faktörünün ortaya çıkmasının bile söz konusu olmasından bahsediliyor. Apple ise konu hakkında net davranmıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.