Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

Binance Şirketinden Kasırga Mağdurlarına Bağış Kampanyası

0 330

ABD’de Dorian kasırgasından etkilenen yüzbinlerce kazazede için bir adım da Binance şirketi attı. Dünyanın en büyük ve bilinen kripto para tabanlı borsa şirketi olan Binance, Binance Yardım Vakfı üzerinden tüm dünyaya çağrıda bulundu. Twitter üzerinden yayınlanan kampanyaya yardım için Binance Yardım Vakfı’na bağış yapmak mümkün.

Şimdiye Kadarki En Güçlü Fırtınalardan Birisi

Yeryüzünde görülmüş en hızlı ve yıkıcı fırtınalardan birisi olan Dorian kasırgası, 20’den fazla ölüme neden olarak Bahama Adaları’nı yerle bir etti. Kurtarma ekiplerinden gelen haberlere göre, saatte 170km ile ilerleyen fırtınanın ve dehşet rüzgârın Abacos adalarını neredeyse yok ettiği söyleniyor. Şimdiye kadarki kasırgadan etkilenen kazazede sayısı 400 binin üzerine çıkmaya başladı ve arama kurtarma ekipleri her noktaya yetişmekte güçlük çekiyor.Binance

Sadece Kripto para Kabul Ediliyor

Binance Yardım Vakfı için düzenlenen bu yardım kampanyasında Bitcoin, Binance Coin, XRP gibi sadece kripto paralar kabul ediliyor. Yayınlandığı ilk dakikada 605 dolar bağış toplayan bu kampanya için, toplanan tüm paranın daha sonra yardım vakıflarına aktarılacağı duyuruldu.

Kampanyada Kripto para Kullanımının Avantajları

Binance şirketi yardım kampanyasında sadece kripto para kabul ederek bağışlara büyük bir şeffaflık getireceklerini açıkladı. Böylece toplanan tüm bağış açıklamalarıyla birlikte blockchain ile kaydedilecek. Bildirinin devamında ise, Binance Yardım Vakfı tarafından başlatılan bu kampanyanın bir başlangıç olacağı yaklaşan diğer kasırgalar ve felaketler için de bağış toplanacağı bildirildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.