Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Facebook Ceosu : Mark Zuckerberg : Libra’nın Henüz Çıkış Tarihi Kesin Değil !

0 391

Facebook Ceosu : Mark Zuckerberg : Libra’nın Henüz Çıkış Tarihi Kesin Değil !

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’in açıklamalarına göre şirket Libra konusunda önceki projelerine kıyasla çok daha dikkatli bir yaklaşım izliyor.

”Önce konuşmalar yapılacak, sonra piyasaya sürülecek”

Zuckerberg 26 Eylül’de Asya merkezli haber kaynağı Nikkei ile yaptığı röportaj sırasında, Libra ile ilgili yasal denetlemeler yoğunlaşmasına rağmen endişeli gözükmüyordu.

Facebook’un dijital para birimi, birkaç ay önce teknik kılavuzu yayınlandığından beri birçok hükümet tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Sık sık gündeme getirilen yasal soruşturmalar henüz olumsuz tepkileri engelleyemedi; hükümetler yasal para sistemlerine zarar vereceğinden korkuyor.

Zuckerberg “Yaklaşımımızı değiştirdik; artık toplum için hassas bir konu üzerinde çalıştığımızda insanlarla konuşup onlara danışabileceğimiz, geribildirim alabileceğimiz ve başlangıçtan önce belirtilen sorunlar üzerinde çalışabileceğimiz bir süreç yaratmak istiyoruz.” diye belirtti.

Zuckerberg şöyle devam etti:

“Ve bu yaklaşım beş yıl önce sahip olduğumuzdan çok farklı. Faaliyet gösterdiğimiz ölçüde bunu yapmanın doğru yolunun bu olduğuna inanıyorum.”

Coinbase eleştirilerin ”garip ve yanlış yönlendirilmiş” olduğunu söyledi

Coinbase CEO’su Brian Armstrong Çarşamba günü gönderdiği tweette “Libra ufukta görünen, dünyayı iyileştirme potansiyeline sahip en önemli kripto projelerinden birisi. Bunu başarıp başaramayacağını göreceğiz fakat yine de tepkileri biraz garip ve yanlış yönlendirilmiş buluyorum” diye belirtti.

2020 sonuna kadar piyasaya sürülebilir. Zuckerberg sorulara net bir tarih ile cevap vermedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.