Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,551.59
-1336.59
Ethereum
$3,026.58
-67.7
Litecoin
$80.98
-0.42
DigitalCash
$28.64
-0.49
Monero
$129.33
-1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.42
-0
Dogecoin
$0.15
-0.01

Justin Sun ünlü milyarder ile buluştu

0 373

Justin Sun ünlü milyarder ile buluştu .

Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, uzun zamandır yapılması planlanan Berkshire Hathaway başkanı ve ünlü milyarder Warren Buffett ile buluşmasını gerçekleştirdi. Sun, Buffett ile Nebraska’daki kâr amacı gütmeyen özel mekanda bir araya geldi. Konuklar arasında ayrıca Litecoin Foundation’ın kurucusu Charlie Lee, Huobi CFO’su Chris Lee, Binance Charity Foundation Başkanı Helen Lee ve eToro CEO’su Yoni Assia bulunuyordu. Nicedir beklenen buluşma hakkında yorum yapan Sun, şunları söyledi:

“Bay Buffett ile akşam yemeği yemek gerçekten büyük bir onurdu. Bilgeliği ve vizyonu için minnettarım. Gösterdiği nezaketi ve desteğini her zaman hatırlayacağım. Tron’u daha iyi bir ekosistem haline getirmek, blockchain alanı ve ötesindeki tüm ortaklarla iş yapmak için Bay Buffett’in verdiği tavsiyelere uyacağım.”

Uzun zamandır beklenen yemek

Sun, geçen haziran ayında eBay’de düzenlenen bir yardım müzayedesine katılmış, Warren Buffett ile yemek yeme ödülünü kazanmıştı. Sun, katıldığı yardım müzayedesinde 4,5 milyon dolar teklifte bulunarak birinci gelmiş, etkinliğin 20 yıllık tarihinin en yüksek teklifine ulaşmıştı. Ancak Tron CEO’su, sağlık sorunları nedenlerle bu buluşmayı ertelemek zorunda kaldı. Temmuz ayında, Buffett ile yemeği “çok yakında” yeniden planlayacağını açıkladı. Erteleme öncesinde Sun, cumhurbaşkanının sosyal medyada kripto para birimleri hakkında korkutucu ifadeler kullanmasının ardından ABD Başkanı Donald Trump’a bir davetiye uzattı.

Sun, geçen eylül ayında gerçekleşmesi beklenen yemek hakkında yaptığı daha sonraki konuşmada randevuyu ileri bir tarihe atmak istediğini söylemişti. Bu arada, açık artırmadan elde edilen tüm gelirler, San Francisco merkezli kâr amacı gütmeyen GLIDE Vakfı’na gönderildi. GLIDE; evsizler, etnik azınlıklar, LGBTQ bireyler de dahil olmak üzere ekonomik açıdan yoksul ve ezilen topluluklar adına adaletsizlik ve eşitsizlikle mücadeleye odaklanıyor. Geçtiğimiz aralık ayında Sun, genç İsveçli aktivist Great Thunberg’in iklim sorunu hakkında küresel farkındalığı artırma çabalarına kamuoyu önünde 1 milyon dolar bağışta bulunma sözü verdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.