Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,131.25
+1043.13
Ethereum
$3,260.17
+74.86
Litecoin
$85.22
+0.51
DigitalCash
$31.55
+0.34
Monero
$123.43
+2.72
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$28.42
+0.24
Dogecoin
$0.16
0

İsviçre Üniversitesi Blockchain Teknolojisiyle Sahte Diplomalarla Mücadele Edecek !

0 332

İsviçre Üniversitesi Blockchain Teknolojisiyle Sahte Diplomalarla Mücadele Edecek !

İsviçre’deki St. Gallen Üniversitesi, son yıllarda küresel olarak yükselen bir dolandırıcılık türü olan sahte diplomalarla mücadele etmek için blok zincirleme teknolojisine odaklanıyor.

Derece belgelendirme

19 Eylül’deki CNN Money Switzerland’ın röportajına göre , St. Gallen Üniversitesi, derecelerinin gerçekliğini birkaç gün yerine saniyeler içinde doğrulamak için blok zincir tabanlı bir pilot proje başlattığını açıkladı. Üniversitenin Bilişim Kurulu Başkanı , Harald Rotter ;

“Gerekli olabileceğini ve blok zinciri üzerindeki dijital bir sürece dayanarak diplomalarımızı transfer etmenin veya daha kolay hale getirmenin geçerli bir kullanım olabileceğini gördüm.”

Gallen Üniversitesi İsviçre blok zinciri başlangıcı BlockFactory ile ortak olmayı seçti ve Ethereum blockchain’e kayıtlı değişmez diplomalar oluşturmak için sertifikalandırma çözümünü kullanacak.

st gallen university blockchain ile ilgili görsel sonucu

Malezya ve Kanada da sahte derecelerle mücadele ediyor

Daha önce Malezya Eğitim Bakanlığının ülkesinde artan sahte eğitim dereceleri vakalarıyla da mücadele etmeye çalıştığını bildirdi . Malezya, NEM blockchain üzerine kurulu olan ve Blockchain teknolojisinin kullanılmasıyla sertifika sahtekarlığı konusunu ele alan bir uygulama olan E-Skrol’ü tanıttı.

Haziran ayında, Kanadalı bir teknoloji enstitüsünün, bir sonraki mezuniyet sınıfına blok zinciri bazlı diploma vermeyi planladığını bildirdi . Güney Alberta Teknoloji Enstitüsü’nün 4.800’den fazla mezun öğrencisi, 2019’da ilk blok zincirleme derecelerini ve geleneksel parşömenlerini alacak.

Benzer şekilde,Bahreyn Üniversitesi , 2019 yılının başında blok zincir diplomalarını sağlamak için başlangıç ​​Makinesi ile ortak olduğunu açıkladı .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.