Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,540.48
+319.3
Ethereum
$3,572.43
-12.72
Litecoin
$94.64
-3.05
DigitalCash
$38.35
+0.13
Monero
$136.75
-1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.23
+0.45
Dogecoin
$0.22
+0.03

İşte Binance’nin Stake Ödülü Dağıtabileceği Diğer Coinler

0 647

Binance yenilikleriyle daha fazla kullanıcı çekmeye devam ediyor. Binance, son hamlesini Power of Stake coinler üzerinden gerçekleştiriyor.

Binance Xlm ve Kmd coinlerinin yaklaşık 1 yıllık stake ödüllerini Temmuz 20’dan itibaren 40 gün elinde tutanların ekran görüntüsünü alarak ortalama hesaplayıp dağıtacağını duyurdu.
Binance Xlm Türkçe duyurusu için : Tıklayınız.
Binance’nin Xlm ve Kmd coinleri için stake ödülü dağıtacağının haberi ile coinler ilk dakikadan itibaren yükselmeye başladı. Ortala % 10 – 20  arasında yükseliş yaşadılar. Bu yükselişler dikkatimizi çekti ve Binance’nin bir sonraki stake ödülü dağıtabileceği coini araştırmaya başladık.

Binance’nin bir sonraki stake öldülü dağıtacağı coin hangisi olabilir.

Stake ödülleri sadece power of stake coinler için gerçekleştiğini biliyoruz. Binance stake’i cold wallet’ında tuttuğu coinler sayesinde yapabiliyor. Bu sayede Binance’de listelenmiş Pos coinleri araştırmaya başladık. Araştırma sırasında ki en önem verdiğimi noktalar Binance’de uzun süre önce listelenmiş olması ve coinin stake ödül %’sinin fazla olması. Bu oranlar ne kadar yüksek olursa stake ödülü o kadar büyük ve sonuç olarak stake öldülü açıklandığında ise yükselişi o kadar fazla olur diye tahmin ediyoruz.

İşte Binance’de listelenmiş Pos Coinler ve Stake Ödül %’leri:

Binance’de listelenmiş coinler ve Stake ödül % oranları aşağıda verilmiştir. Analizlerimiz ve tahminlerimiz sonucu ödül dağıtımı yapılabilecek coinlerin ihtimaline göre yukardan aşağıya liste haline getirdik.

Dash: 6.38%
Lisk: 3.12%
Qtum: 8.45%
Waves: 7.53%
IOST: 14.17%
SysCoin: 9.26%
Cosmos: 10.38%
Decred: 9.90%
Ark: 10.20%
NavCoin: 7.49%
PIVX: 9.37%
Horizen: 27.82%

Listeyi yorumlamak gerekirse:  Dash, Lisk, Qtum ve Waves topluluk tarafından kabul görmüş büyük kitleye sahip önemli coinler. Binance’nin açıkladığı diğer 2 coin’dende anladığımız üzere topluluğun benimsediği coinlere önem verdiğini düşünüyoruz. Bu yüzden listenin başına Dash, Lisk, Qtum ve Waves’i ekledik.

Binance Stake ödül dağıtımlarında diğerlerine nazaran daha küçük altcoinlere’de giriş yaparsak listede ki sıralama ile devam edeceğini düşünüyoruz.

Birkaç önemli not:
Cosmos topluluğu ve hacimi bakımından çok büyük bir coin olsada kısa süre önce Binance’de listelenmesinden dolayı stake öldülünün birikmesini bekleyip daha sonra stake ödülü dağıtımını yapacaklarını düşünmekteyiz.

Lisk’de en az Xlm kadar önemli ve büyük bir coin ve uzun süredirde Binance’de bunlara ek olarak da Xlm’den 3 kat fazla stake öldülü vermekte. Binance lisk stake ödülünü dağıtırsa yükselişi Xlm’den daha fazla olabilir.

Stake ödüllerinde altcoinlere sıra gelirse ise Horizen %27 lik stake ödülü sayesinde Binance hesaplarında, hacimine göre çok fazla stake ödülü biriktiğini söyleyebiliriz. Yükselişide aynı şekilde yüksek olabilir.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.