Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,911.68
+514.79
Ethereum
$3,121.08
+13.34
Litecoin
$88.16
+4.9
DigitalCash
$29.94
-0.18
Monero
$121.43
+2.6
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.67
+0.55
Dogecoin
$0.15
-0

Merge Sonrasında Ethereum (ETH) Varlıklarınıza Ne Olacak?

0 272

Kripto para topluluğunun önemli bir kısmı, Ethereum (ETH) için gelecek olan Merge güncellemesini dört gözle bekliyor. Madencilerin dikkatini çeken konuysa bu noktada artık durumlarının ne olacağı. Ancak, iş kanıtı zincirleri için başarı beklentileri şu anda oldukça belirsiz. Öte yandan, ETH madencileri birleşmeden sonra muhtemelen Ethereum Classic’e (ETC) geçecekler. ETC fiyat hareketinin 15 Eylül’den sonra nasıl hareket edeceğini görmek de ilginç olacak gibi duruyor.

Ethereum PoW token varlıkları ne olacak?

Eski Ethereum çalışma kanıtı, Ethereum ana ağı işaret zinciriyle “birleştirildikten” sonra da devam edecek. Yatırımcılar ayrıca eski çalışma kanıtı token varlıklarını ticarette kullanmaya devam edebilecekler. Ve eski kripto paraların ticareti durdurulmayacak. Ek olarak, madenciler yeni mekanizmaya geçmeden önce eski paraları maksimuma çıkarmaya çalışacaklardır. Ethereum blok zincirinin hard fork seçeneği de bazı dezavantajlar sunuyor. Bu, gelecekte çok fazla kafa karışıklığına ve olası teknik sorunlara yol açabilir.

Merge güncellemesinden sonra, tüm yatırımcıların eski ETH token varlıkları yeni konsensüs mekanizmasıyla çalışıyor olacak.

Olası çatal çalışmaları

Bu arada, kripto para borsası Poloniex, Ethereum hard fork’unda işlem yapmaya hazırlanıyor. Bu, olası bir ETH çatal işlemi sağlayabilir. Poloniex müşterileri için olası fork token değişimi için ETH’yi açacaklar.

“Poloniex, potansiyel ETH çatalları, ETHS (ETH2) ve ETHW (ETH1) ticaretini mümkün kıldı ve TRON tabanlı ETHS ve ETHW’yi listeledi. Resmi ETH 2.0 yükseltmesinden önce, Poloniex ETH sahipleri değişim sayfasına gidebilir ve ETH’lerini iki “potansiyel çatal” tokeni ETHS [IOU] ve ETHW [IOU] ile 1: 1 oranında değiştirebilirler. “

Bu yılın Haziran ayından bu yana, ETH’nin kripto para piyasasındaki pazar payı artıyor. Şu anda, kripto para birimleri toplam piyasa değerinin neredeyse %20’sini oluşturuyor. Ve Bitcoin’in pazar payı son zamanlarda düşüyor. BTC %38,88 pazar payına sahipken, ETH %19,48 pazar payına sahip. CoinMarketCap’e göre, haber yayın saatleri itibariyle, Ethereum son 24 saatte %0,29 artışla 1.555 dolardan işlem görüyor.

Bu arada, Ethereum Classic son 24 saatte %1düşüşle 32,25 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, Ethereum’un hisse kanıtına geçişinde bir şeyler ters giderse, ETC yüksek talep görebilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.