Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,077.53
-2409.15
Ethereum
$3,127.29
-91.15
Litecoin
$85.26
-0.89
DigitalCash
$30.52
-0.98
Monero
$119.04
-3.13
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.71
-1.57
Dogecoin
$0.15
-0.01

Ethereum Merge Yükseltmesi Öncesi Borsalarda Hizmetler Durdu!

0 280

Uzun bir süredir beklenen Ethereum Merge olayı için artık geri sayım birkaç saatin de altına inmiş durumda. Beklenen yükseltmenin gerçekleşmesi için bir saatten az bir süre kala birçok kripto para borsasında hizmetler durdurulmuş durumda. Yükseltme sırasında kullanıcıların bir sorun yaşamaması adına borsalarda askıya alınan hizmetler Merge sonrası tekrar aktif olacaktır. Bu durum borsadan borsaya değişecek olsa da hizmetlerin yükseltmeden yaklaşık 1 saat sonra aktif edilmesi bekleniyor.

Ethereum’da yeni bir çağ!

Merge artık sadece bir yükseltme değil, Ethereum’da adeta yeni bir çağ olarak da görülüyor. Birçok kripto para analisti yükseltmenin ETH’ye olan ilgiyi körükleyeceğini düşünmekte. Bunun arkasında da kurumsal yatırımcıların yatırım yapmadan önce düştüğü bazı kaygılar bulunuyor. Ağın artık daha verimli ve çevre dostu olacak olması birçok kurumsal yatırımcıyı Ethereum yatırımlarını tekrardan gözden geçirmeye itecektir. Bu durumda da Merge ardından hemen olmasa da haftalar içerisinde büyüyen bir yatırım akışı görülebilir.

ETH merge geri sayım binance

Binance web sitesi üzerindeki Ethereum Merge geri sayımına göre yükseltmeye dakikalar kalmış durumda. Ağdaki birçok işlem borsada şu anda askıya alınırken olaydan kısa bir süre sonra tekrar hizmetlerin aktif edilmesi bekleniyor. Kullanıcıların şu anda ETH varlıklarını korumak veya birikimlerini emniyete almak için ekstra bir hamle yapması gerekmemekte.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.