Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,315.85
+311.65
Ethereum
$3,134.59
-0.91
Litecoin
$85.39
+1.66
DigitalCash
$30.31
+0.44
Monero
$120.42
+0.58
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.68
+0.42
Dogecoin
$0.15
-0

Google ve BNB Chain Arasında Önemli Ortaklık

0 223

Google Cloud ve Binance’in BNB Blockchain ağı, girişimlerin bulut bilişim hizmetlerine erişmesine yardımcı olmak için bir araya geldi ve önemli bir ortaklığa imza attı.

Google Cloud, Binance ile ortaklık kurdu

Binance ve Google birlikte çalışma kararı almış durumda. 14 Eylül’de yayınlanan bir basın açıklamasına göre, BNB Chain ve Google Cloud, Web3 ve blockchain girişimlerinin gelişimini desteklemek için bir ortaklık kurdu.

Özellikle, ortaklık aracılığıyla Binance’in BNB Blockchain ağı, desteklenen blok zinciri projelerinin bir kısmını Google for Startups bulut programına ücretli erişim sağlayacak. Bu program, Google’ın bulut bilişim hizmeti için iki yıllık kredi sağlamakta. İş ortaklığı, erişim maliyetlerini karşılamanın yanı sıra, Google Cloud’un BNB ağındaki projeler için mentorluk ve gelişmiş teknik destek sunacağı anlamına da geliyor. Ayrıca, Google Cloud ile projeler, isteğe bağlı olarak veri analizi ve şifreleme hizmetlerine erişebilir olacaklar.

Bugünkü duyuru, BNB Chain projelerinin “artık açık, ölçeklenebilir, geliştirici dostu, güvenli ve sürdürülebilir bir bulut altyapısı üzerine inşa edilebileceğini” belirtiyor. Google Cloud, veri merkezlerini 2030’da tamamen karbonsuz enerjiye bağımlı hale getirmeyi hedefliyor, dolayısıyla sürdürülebilirlik taahhüdü vermekte.

Google daha önce Hedera, Ontology, Theta Network, EOS, Polygon, Dapper Labs ve Bakkt dahil olmak üzere diğer blockchain projeleriyle çalıştı. Çoğu durumda blok üreticisi olarak Google Cloud hizmet verirken, söz konusu blok zinciri projesi bulut hizmeti sağlayıcısı olarak Google Cloud’a güveniyor. Görünüşe göre Google, diğer projelere hizmet ettiği için doğrudan BNB Chain’e hizmet etmeyecek. Ancak, Google Cloud’a çok çeşitli blok zinciri projeleri getirmeyi başarırsa, bugünün ortaklığı önemli olabilir. BNB Chain, Şubat ayında birleştirilen iki eski Binance zincirinin bir blok zinciri kombinasyonudur. PancakeSwap merkezi olmayan borsa ve Ankr platformu dahil olmak üzere birçok popüler projeyi destekler. Şu anda DeFi, oyun, metaverse ve NFT projeleri dahil olmak üzere yaklaşık 1.300 blockchain uygulamasını desteklemektedir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.