Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Ethereum Blockchain’inde Güneş Enerjisi Ticareti Yapılabilecek

0 528

 Ethereum Blockchain’inde Güneş Enerjisi Ticareti Yapılabilecek.

Yeni bir ticarileştirilmiş yenilenebilir enerji şirketi olan Orbit, Ethereum blockchain’ini; sıradan insanların güneş enerjisi alım ve satımına dahil olmasına izin vermek için kullanacağını duyurdu.

Raporlar göre bu alım ve satımların yapılması için özel ORBT token’ları dağıtılacak ve bu token’lar kullanılacak.

Ethereum blockchain’i kullanılacağı göz önüne alındığında, işlemler de tamamen anonim olacak. Şirketin web sitesinde şu ifadeler kullanıldı:

“YATIRIMCIMIZIN ANONİMLİĞİNE SAYGI DUYMANIN YANI SIRA DAHA FAZLA İNSANA ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN HALKA ARZ YERİNE BİR ICO GERÇEKLEŞTİRMEYE KARAR VERDİK. BÖYLELİKLE YATIRIMCILARIMIZ BAŞARIMIZDAN PARA KAZANABİLECEK VE ŞİRKETİMİZDEKİ HERHANGİ BİR MÜLKİYETTEN VAZGEÇMEMİZE GEREK KALMADAN BİZİ DESTEKLEYEBİLECEK.”

Orbit Ağı, ticari ve konut kullanımı için jeneratörler ve güneş pilleri de dahil olmak üzere yenilenebilir enerjinin ticarileştirilmesine odaklanmıştır.

Buradaki fikir, ORBT token’ının değerinin; Orbit’in sunduğu ürün ve hizmetleri satın alan ve satan insanlar dolayısıyla desteklenmesidir. Bu, gelecekte token değeri düşecek olsa bile, Orbit pazarındaki yatırımcılara bir “güvenlik ağı” sunar.

Şu anda Orbit token’larına 1.000.000 dolar değerinde ETH yatırıldı. Ön satışta satılmayan token’ların ise, ORBT token’ının Uniswap, Coingecko, Kyber gibi platformlarda listelendiğinde seyreltmeyi önlemek amacıyla yakılacağı bildiriliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.