Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

eSports’un Tokeni eBoost, Binance DEX’te Listelenecek

0 327

Dünyanın 5 milyar dolarlık eSports pazarına odaklanan ilk oyun içi oyun yazılımı eBoost, 10 Haziran 2019’da başlayacak Binance DEX’te listeleneceğini duyurdu.

Binance DEX, Binance Chain teknolojisi ile güçlendirilmiş merkezsiz sipariş eşleştirme motorudur. Bu liste, kullanıcı fonlarının kontrolünü elinde tutarken, eBoost tokeninin (EBST) Binance token (BNB) ile alınıp satılmasını sağlayacak.

eBoost, rekabetçi oyuncuların popüler Discord kanalı TradeCentral’da oyun içi eşya ticareti yapmalarını sağlıyor. Mobil oyunlar, eBoost’u, oyun yükselmeleri satın almak ve oyuncular arasında işlem yapmak için “oyun ekonomisi” olarak kullanabilir. eBoost, dünya çapında uygulamalarda güvenilir işlem gerektiren dApp’lerde kullanılabilir. eBoost’un endüstri ortakları arasında popüler profesyonel eSports organizasyonu Mock it Esports bulunuyor.

En İyi eSports Tokeni Binance Chain’e Taşınıyor

Binance Chain üzerine geliştirilen merkezsiz borsa Binance DEX, 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 13 milyon dolarla borsalar listesinde 97. sırada. Binance sınıfının en iyisi olan teknoloji, güvenlik ve sadık topluluk tabanına odaklanıyor. Bu teknoloji, Binance’i endüstrinin en sevilen kripto alım satım platformlarından biri haline getirdi. Listeleme teklifini Binance topluluğuna gönderdikten sonra eBoost, Binance DEX’te listelenmesi için tüm Binance Chain onaylayıcılarından olumlu oylar aldı.

eBoost’un kurucu ortağı Marshall Long, eBoost’un, büyüyen eSports endüstrisini geliştirmeye ve eşleştirmeye devam ettiğini söyledi. Ayrıca, “Bittrex’ten Binance’in DEX platformuna geçmek, topluluğumuzun güvencesiz, şeffaf ve hızlı işlemlere girmesinin bir sonraki adımıdır.” diye konuştu.

Binance’in Büyüme Şefi Ted Lin ise, “eBoost’un Binance Chain’e göç ettiğini ve Binance DEX’te işlem yaptığını görmekten heyecan duyuyoruz.” dedi. Ayrıca, “Tokenin oyun ve eSports için entegre ödeme çözümü, Binance Chain’in hızı ve ölçeklenebilirliğinden iyi bir şekilde faydalanacaktır.” İfadelerini kullandı.

eSports’un tokeni, 8 Haziran 2019’da gerçekleşecek olan bir sonraki Rocket League Tournament turnuvasına ev sahipliği yapacak. Kazanan, Razor Black Widow Ultimate klavyesi kazanacak. Daha fazla bilgi ve kayıt kuralları için şu adresi ziyaret edin: https://smash.gg/eboost1v1

eBoost Hakkında

eSports endüstrisine merkezde hizmet vermek üzere oluşturulan token, 5 milyar dolarlık eSport pazarına odaklanan ilk oyun içi yazılım tokenidir. Tokenle eSports endüstrisindeki blockchain uygulamalarının eksikliğini kesintisiz entegrasyonla doldurmayı hedefliyor. Token, bu hedefle büyük oyun topluluklarında ve mobil oyun ve beceri temelli eSpor oyunlarında kullanılacak. eBoost ayrıca, ödeme ekonomileri de dahil olmak üzere küresel oyun uygulamalarında kullanılabilir ve küresel borsalarda alınıp satılabilir.

eBoost hakkında bilgi için: https://eboost.fun

Binance Chain ve DEX Hakkında

Binance Chain, Binance ve topluluğu tarafından geliştirilen bir blockchain yazılım sistemidir. Binance DEX, Binance Chain üstünde geliştirilen merkezi olmayan değişim özelliklerini ifade eder.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.