Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,150.00
+83.08
Ethereum
$3,135.29
-7.43
Litecoin
$83.40
+0.89
DigitalCash
$30.06
+0.08
Monero
$119.40
+1.66
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.10
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Düzenlemeler Ripple’ı ABD dışına çıkarabilir

0 307

Düzenlemeler Ripple’ı ABD dışına çıkarabilir.

Ripple, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenleyici netlik eksikliğinden kaynaklanan artan hayal kırıklığı ortasında Avrupa veya Asya’ya taşınmayı düşünüyor.

6 Ekim LA Blockchain Zirvesi’nde Fortune Dergisi’nden Jeff John Roberts’a konuşan Ripple kurucu ortağı Chris Larsen , Amerika Birleşik Devletleri’nin kripto para tabanlı gelecek nesil küresel bir finansal sistem için hazırlanmakta “üzücü bir şekilde geride kaldığını” söyledi . ABD yetkililerinin “yaptırım yoluyla düzenleme” politikasıyla birleştiğinde Ripple , ülkeyi tamamen geride bırakmayı düşünebilir .

Larsen, “Mesaj blockchain ve dijital para birimleri ABD’de hoş karşılanmıyor” dedi. “Bu işte olmak istiyorsan, muhtemelen başka bir yere gitmelisin. Size karşı dürüst olmak gerekirse, genel merkezimizi çok daha dostane bir yargı alanına taşımayı bile düşünüyoruz. “

Chris Larsen, LA Blockchain Zirvesi’nde konuşuyor

Larsen, firmanın Birleşik Krallık, İsviçre, Singapur veya Japonya gibi ülkelere taşınmayı düşündüğünü, çünkü ABD’de Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) gibi düzenleyici kurumlarla “her şey blok zinciri ve dijital para birimi başlar ve biter” dedi.

“Bugün SEC’deki duruşun [kripto ve blok zinciri] endüstrisi için daha kötüye gideceğini sanmıyorum. Sadece ‘ez ve uzaklaştır.’ “

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse bir Tweette daha ayrıntılı olarak açıkladı. “Ripple gibi sorumlu oyuncular kurallardan kaçınmak istemiyor, biz sadece kuralların açık olduğu bir yargı alanında faaliyet göstermek istiyoruz” dedi .

Ripple , firmanın XRP jetonunu kayıtsız bir menkul kıymet teklifinde sattığını iddia eden bir dizi toplu dava ile karşı karşıya . SEC, 2019 yılında dijital varlıklar için düzenleyici bir çerçeve üzerine yayınladıktan sonra konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı .

Sonuç olarak, kripto şirketi, kısmen, devlet kurumunun düzenleyici netlik eksikliği nedeniyle mahkemeye çağrılmaya devam ediyor. Bir federal yargıç geçtiğimiz günlerde Ripple’ın 2018 yılında yatırımcı Vladi Zakinov tarafından XRP belirtecinin Kaliforniya yasalarına göre bir güvenlik olduğunu iddia ettiği bir davayı reddetme talebini reddetti .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.