Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

Dogecoin Satın Almak İçin Doğru Zaman Ne Zaman?

0 525

Dogecoin Satın Almak İçin Doğru Zaman Ne Zaman?

Dogecoin’in fiyat hareketleri ilginç görüntüler sunmaya devam ediyor. Varlık bu hafta %4,66’nın üzerinde düştü. Bu ayki fiyat hareketiyle karşılaştırıldığında CoinMarketCap’ten alınan fiyat verilerine göre fiyat %5,4 arttı.

Dogecoin, yaklaşık bir aydır aralıksız alım satım yaptıktan sonra, Crypto Twitter’daki Musk gibi etkileyicilerin paylaşımlarına ve yorumlarına verdiği yanıtı engelleyen net bir eğilim ortaya çıkmadı.

DOGE Birikim Aşamasında mı?

Is DOGE in the accumulation phase?

Binance, DOGE’nin işlem hacmine en büyük payı sağlayanlar olduğundan şu anda DOGE, Binance’de %0,5’lik bir primle işlem görüyor. 24 saatlik hacim %24 düştü. Ancak bu, DOGE’nin borsalardan ayrıldığını ve soğuk cüzdanlara çekildiğini gösteriyor. Bu, likiditeyi geçici olarak azaltabilir ve yükselişe dair bir anlatının oluşmasına izin verebilir.

Bu, DeFi tokenlarının ve büyük değere sahip altcoinlerin aylık en düşük seviyelerden yükseldiği bir zamanda geliyor. Büyük ölçüde bir meme odaklı kripto para olarak algılanmasına rağmen, Musk Coinbase’deki listelemesini destekliyor.

Varlığın Github’daki açık koduyla ilgili birkaç güncelleme yapıldı. Borsalar arasında yüksek miktarlarda alım satımı yapıldığından, gerçek kar elde etmek için teknik geliştirme ve güncelleme süreci başlamış durumda. Bu, temellere dayalı uzun vadeli bir yükseliş görünümü anlamına gelir. Bununla birlikte, IntoTheBlock’un blockchain analizine göre, bireysel traderlar arasındaki borsalara ilişkin duyarlılık şu anda düşüş eğiliminde.

Mevcut Seviye

Mevcut fiyat seviyesinde,%86 HODLerlar karlı durumda. Bununla birlikte, DOGE’yi zirvede satın alan ve 0,06 $ fiyat seviyesinin üzerinde yeterli likidite ve fiyat hareketi bekleyen birçok kişi var. İlginç olan, DOGE kripto para ağındaki 5.5 Milyar dolarlık işlemlerin büyük değerli işlemler olması ve DOGE balinalarının bu hareketleri geçen hafta gerçekleştirmiş olması.

Kripto paranın değeri nispeten düşük olduğu için, gerçek karları ayırtma fırsatlarının çoğu yüksek hacimli işlemlere dayanır ve balina hareketleri az olur. Ek olarak, balina hareketleri, bir fiyat rallisinin yolda olduğu anlamına gelmez, ancak, dalgalanma artarken ve sonraki haftalarda fiyat yükselirken DOGE için fiyat hareketi birikim aşaması olabilir. Blockchain analize dayalı olarak traderların DOGE hakkındaki bakış açısı düşüş eğiliminde. Eğilimlere göre bu, yeni bir liste veya daha fazla teknik güncellemeden önceki birikim aşaması olabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.