Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

David Marcus’un Libra’yı kurtarmak için hamleleri

0 306

David Marcus’un Libra’yı kurtarmak için hamleleri .

David Marcus Fransa’da doğdu, Paris ve Cenevre’de büyüdü ve ilk yıllarından itibaren teknolojiye ilgi gösterdi. 23 yaşında ilk şirketi olan internet sağlayıcısı GTN’yi kurdu ve daha sonra sattı. Marcus şu anda Facebook’un bir yan kuruluşu ve Libra kripto para birimi için resmi cüzdan sağlayıcısı olan Calibra’nın başkanı. Facebook’ta eski bir mesajlaşma ürünleri başkanı ve 2018’de Coinbase’in yönetim kurulu üyesiydi. Bundan önce Marcus, 2018’de yarattığı Zong ödeme şirketi finansal hizmetler devi tarafından satın alındıktan sonra PayPal’da başkan olarak görev yaptı.

Libra Açılışı

2018’in sonlarında, Facebook’un kendi dijital stabilcoinini geliştirme girişimi, teknoloji girişimcisinin çabaya yön verdiği bildirildiği için Marcus’ı kripto sahnesinin spot ışığına itti . Libra projesinin resmi açıklamasının ardından Marcus , projeyle ilgili endişeleri dile getirmeye veya geleceği hakkında güvence vermeye çalışarak sık sık haber yapımcısı oldu .

O Amerika Birleşik Devletleri Kongresi tarafından çağrılan sonra da önemlisi, Marcus Temmuz 2019 yılında çok önemli bir figür haline geldi görünen milletvekillerinin sert eleştirilerine yanıt verdiklerini sırayla birbirini takip eden günlerde iki duruşmalarda. Öncesinde duruşma Marcus yazdığı olan o Calibra ve Libra Derneği milletvekilleri ile işbirliği söyledi – Daha önce Capitol Hill’e Facebook çağrılır olmuştu -. Bir mektup Demokratik Cumhuriyeti Maxine Waters hitap etti. Marcus şunları söyledi:

“Bunu doğru yapmak için zaman ayırmaya kararlı olduğumuza dair kişisel güvencemi vermek istiyorum.”

ABD Senato Bankacılık Komitesi önündeki duruşmalarda Marcus’a bazı zor sorular verildi. Marcus konuşmayı Twitter’dan sonra “düşünceli” olarak adlandırsa da, genel fikir birliği, Bitcoin ( BTC ) fiyatında keskin bir düşüşle görüldüğü gibi, milletvekillerinin Libra satılmadığıydı .

16 ve 17 Temmuz tarihlerinde BTC fiyatlarının düşmesi Kaynak: Coin360.com

16 ve 17 Temmuz tarihlerinde BTC fiyatlarının düşmesi Kaynak: Coin360.com

Ertesi gün, Marcus, House House Finansal Hizmetler Komitesi’nin sorgularına yanıt verirken daha da sert bir kalabalıkla karşılaştı. Demokratik Temsilci Brad Sherman nihayetinde CEO ve kurucu ortağı Mark Zuckerberg’i Hill’e çağırdı ve görünüşe göre Marcus’un söylediklerinden memnun değildi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.