Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,317.86
+99.25
Ethereum
$3,143.55
-13.89
Litecoin
$85.33
+1.72
DigitalCash
$30.59
+0.57
Monero
$120.96
+1.33
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.76
+0.5
Dogecoin
$0.15
-0

DASH, Japonya’da Tekrar Listelenmek İçin Yeni Bir Teklifte Bulundu

0 322

DASH, Japonya’da Tekrar Listelenmek İçin Yeni Bir Teklifte Bulundu.

Dash’in Japonca web sitesini işleten grup tarafından Japon’ya token’larını tekrar listeletmek için sunulan 30 bin dolarlık teklif onay aldı. DashNexus teklifine 27 Nisan’da yapılan güncellemeye göre Dash Japonya’dan Yosuke Suda, DASH’i tekrar Japon yatırımcılara götürmek için Dash Core Group ile birlikte çalışıyor.

”Samurai33” olarak bilinen Suda, teklifi ilk olarak 10 Mart’ta, kripto varlığı Japonya’daki kayıtlı kripto borsalarda listeletme ve Bitcoin’e eşit bir statü kazanma amacıyla gönderdi. Suda, DASH’in ülkede ödemeler için de kullanılmasını umuyor.

Dash Japonya, teklifin bir parçası olarak 30 bin doların avukat ve müşavirler tarafından resmi işler için ve kendisinin ve Dash Core Group’un Tokyo seyahatlari için kullanmasını talep etti. Teklif, 27 Nisan’da onaylandı fakat son 14 gün içerisinde ABD’de bulunan hiç kimse (Dash Core Group’un merkezi Phoenix’te), COVID-19 seyahat kısıtlamaları nedeniyle Japonya’ya giremeyecek.

Birçok borsadan kaldırıldı

Gizlilik odaklı bir kripto para olan DASH, 2018’den itibaren Japonya’da Coincheck dahil birçok kripto borsadan sistematik olarak kaldırılmaya başlandı. Suda’ya göre bunun sebebi, Japon düzenleyecilierin Dash blockchain’in ”gizli, takip edilemez ve denetlenemez” olduğunu anlaması.

Japon vatandaşlar istekli mi?

DASH’i özellikle yasaklayan bir yasa veya kılavuz olmasa da, Japon Sanal Para Borsaları Birliği (JVCEA) kripto parayı tüm yerel borsalardan engelleyen kılavuzlar yayınladı. Bunların arasında takip edilmesi zor kripto paraların, denetlenmesi zor dijital varlıkların ve para aklamayı önleme (AML) ve terörist finansmanıyla mücadele (ATF) yasalarını ihlal etme riski bulunanların düzenlenmesi yer alıyor

“Mart 2020 itibarıyla Japonya’da kayıtlı ve lisanslı 21 borsa bulunuyor ve bunların hiçbiri Dash’i listelemiyor. Yani, Japon vatandaşların yasal olarak Dash satın alabilmeleri mümkün değil”

Sunulan teklif ile avukat ve müşavirler borsalara, JVCEA’ya ve Finansal Hizmetler Ajansı’na bildirimler gönderecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.