Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,343.12
-767.54
Ethereum
$3,104.78
-53.43
Litecoin
$86.87
+3.18
DigitalCash
$29.97
-0.6
Monero
$121.13
+2.25
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.98
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Dan Morehead : Bitcoin tekrar 20.000 dolar olacak

0 315

Dan Morehead : Bitcoin tekrar 20.000 dolar olacak .

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, Bitcoin’in finansal krizden alnının akıyla çıkacağını, yeniden 20.000 dolara ulaşacağını söyledi. Pantera Capital Kurucusu ve CEO’su Dan Morehead, Bitcoin’in 2020 mali krizini avantaja çevireceğini ve 12 ay içinde tüm zamanların en yüksek fiyatını yeniden elde edeceğini ileri sürdü. San Francisco merkezli blockchain ve kripto para hedge fonu kurucusu, yatırımcılarına 25 Mart tarihinde gönderdiği mektupta, COVID-19 mali krizinden kaynaklanan mali darboğaz hakkında yorum yaptı. Morehead, ekonomi için korkunç bir dönem geçtiğini söylerken küresel ekonominin olumsuz büyüme dönemine girmek üzere olduğuna inandığını belirtti. ABD ekonomisi hakkında “Şu anki durgunluğun, savaş sonraları yaşanan durgunluklardan daha büyük olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“35 yıl boyunca küresel ölçekte ticaret yaptım. Bu diğerleri gibi değil. Bu kesinlikle tarihteki en uzun küresel genişlemeye son verecek. Tarihteki herhangi bir gerilemeden daha büyük küresel ekonomik etkiye sahip olması muhtemel.”

Bitcoin aşamalar halinde iyileşecek

Morehead, Bitcoin’in hem kendi ekosistemindeki hem de diğer piyasalardaki gerilemeden başlangıç aşamasında etkilendiğini belirtti. Ancak, kripto para biriminin, bir iki ayın ardından ayrışmaya başladığını söyledi.

“Şu anda genel piyasalar ile kısa vadeli yüksek korelasyonun sona erdiğine ve kripto paranın bağımsız olarak hareket edeceğine inanıyoruz.”

Bitcoin’i piyasa kargaşası zamanlarında parlama eğiliminde olan tahvillerle benzetti ve BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmadan önce kademeli olarak değer kazanacağını ileri sürdü:

“Bitcoin’in fiyatı önümüzdeki on iki ay içinde yeni bir rekor kırabilir. Bir gecede olmayacak. En iyi tahminim, kurumsal yatırımcıların mevcut portföy sorunlarını triyaj etmelerinin 2-3 ay süreceği yönünde. Yatırımcıların yeni fırsatları araştırmak için geçirecekleri 3-6 ay sonunda bu piyasalar gerçekten yükselmeye başlayacak.”

Pantera Capital’in kurucusu net bir fiyat öngörüsünde bulunmadı. Ancak daha önce BTC’nin birkaç yıl içinde 356.000 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğunu söylemişti.

Yatırımcılar dalgalı piyasa döneminde gözünü Pantera’ya çeviriyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ilk Bitcoin fonu olan Pantera, kripto para birimindeki potansiyeli çabuk gördü ve 2013’teki ilk teklifinde 13 milyon dolar ve ikincisinde ise 25 milyon dolar topladı. CEO hiçbir şeyin kesin olmadığını itiraf etse de, böylesi karanlık zamanlarda sermayenin farklı noktalara aktarıldığını söylüyor ve Bitcoin’in 11 yıldır kendi ekosisteminin lideri olarak bu durumdan faydalanabileceğine inanıyor.

“Bitcoin finansal bir krizde doğdu. Bundan da avantajlı çıkacak.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.