Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,669.18
+3302.77
Ethereum
$3,100.20
+114.84
Litecoin
$80.74
+0.06
DigitalCash
$29.52
+1.7
Monero
$118.00
+3.94
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.68
Dogecoin
$0.15
+0.01

Bybit’in USDT Vadeli İşlem Sözleşmeleri Heyecan Yarattı

0 312

Bybit’in USDT Vadeli İşlem Sözleşmeleri Heyecan Yarattı .

Kripto para borsası, başta USDT sürekli vadeli işlem sözleşmeleri ve sözleşme sigortası olmak üzere bir dizi yeni özellik duyurdu. Geçtiğimiz günlerde bir “AMA” oturumu düzenleyerek, kullanıcıların sorularını yanıtlayan Bybit, yeni hizmete açtığı USDT sürekli vadeli işlem sözleşmelerinde (perpetual contracts) alım satım yapanların USDT ile uzun ve kısa pozisyonları aynı anda açmalarına olanak tannıyacaklarını duyurdu.  Trader’lar ayrıca uzun ve kısa pozisyonlarda farklı seviyede kaldıraç kullanma özgürlüğüne sahip olacaklar. Bybit’in açıklamasına göre, kripto borsa, bireysel işlem yapanların gereksiz karmaşa içermeyen sade bir çözüm kullanırken, vadeli işlem ürünlerinden de fayda sağlamalarına imkan tanıyor. Bybit CEO’u Ben Zhou, canlı yayın sırasında USDT sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin 25 Mart itibarıyla kullanıma açıldığını açıkladı.

Başka ne planlar var?

Bybit’in duyurduğu diğer planlar arasında BTC/USD sürekli vadeli işlem sözleşmeleri için sözleşme sigortalama bulunuyor. Bu hizmetin yılın ikinci çeyreğinde kullanıma açılması planlanıyor.

Daha geniş yelpazede vadeli işlem ürünlerine duyulan talebin hızla arttığını kaydeden Zhou, bu yeni çözümü bir “likidasyon sigortası” olarak tanımladı. Bu sayede işlem yapanlar, piyasanın kendi pozisyonlarının tersi yönde hareket etmesi durumunda korumma altında olacaklar. Belirlenen ücret ödendiğinde, uzun veya kısa pozisyonlar fiyat düşüşü yaşadığında sigorta sağlanacak, böylelikle Bitcoin’in değerinin artmasına katkı sağlanacak. Kripto para piyasalarında işlem alışkanlıkları gittikçe PC’den mobil cihazlara kayıyor. Bybit ise birçok mevcut mobil uygulamanın basit işlemler için yapıldığını, hareket halinde gelişmiş stratejiler kurgulamaya izin vermediğini öne sürüyor. Bu ihtiyacı karşılamak isteyen Bybit, önümüzdeki dönemde strateji uyarıları ve yeni bir emir sistemi gibi bir dizi yeniliği mobil uygulamasına taşımayı hedefliyor.

BYBIT BURADA

Bu özellikler kullanıma açıldığında, platform üzerinde işlem yapanlar Fibonacci düzeltmesi gibi bir dizi göstergeyi Bybit’in özel tasarımlı fiyat tablosunda belirleyebilecek. Daha sonra, bu göstergeler bir fiyat hareketi sonucu tetiklendiğinde doğrudan mobil cihazlarında uyarı alacaklar.

Oturumunda neler konuşuldu?

Zhou, Bybit’in tümüyle yenilenen arayüzünü ve sunduğu kullanıcı deneyimini anlatmaya da vakit ayırdı. Bu yeni tasarım, kripto borsanın web sitesinde çoktan yerini aldı.CEO’nun açıklamasına göre pek çok mevcut kullanıcı, yeni koyu moda bayıldı. Yapılan tüm geliştirmeler, yeni arayüzün “daha pürüzsüz, daha yenilikçi ve daha kulllanışlı olması” için devreye alındı. Zhou, “Tasarım ekibim saatler boyunca koyu moda bakıp, renk karşıtlığını ayarlamak ve kullanıcıların tablodaki fiyat hareketlerine odaklanmasını sağlamak için çalıştı.” diye açıkladı. Zhou ayrıca Bybit’in Aralık 2018’de hizmete açılmasından bu yana, 333.500 kullanıcının platforma kaydolduğunu ve günlük aktif 15 bini aşkın kullanıcıları olduğunu duyurdu. Günlük işlem hacmi 1.125.822.785 dolar olarak açıklanırken, kullanıcıların çok büyük bir kısmı (yüzde 68,6) Avrupa’da yer alıyor. Bybit’in her zaman kullanıcıya öncelik veren bir bakış açısına sahip olduğunu kaydeden CEO, yeni ürünleri de bu perspektifle geliştirdiklerini dile getirdi. Şirket ayrıca bireysel kullanıcı dostu ürünler geliştirerek, kişisel kripto yatırımı yapan kullanıcıya kolaylık sağlamaya odaklanıyor.

“Bybit, tümüyle türevlere odaklı bir kripto borsası olarak faaliyet gösteriyor ve buna odaklanmak istiyoruz,” diyen Zhou, sözlerini şöyle tamamladı: “Ekibimizin birçoğu, geçmişte geleneksel finans sektöründe iş yapmış insanlardan oluşuyor.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.