Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,073.63
-2341.43
Ethereum
$3,127.07
-92.7
Litecoin
$83.24
-1.64
DigitalCash
$29.90
-1.38
Monero
$118.42
-3.38
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.45
-1.68
Dogecoin
$0.15
-0.01

CoinMarketCap, Yeni Mobil Uygulama Sürümü Yayınladı

0 467

Kripto veri izcisi CoinMarketCap, bugün iOS’un yeni bir versiyonunu ve ilk Android uygulamasını yayınladı. Uygulamalar, fiyat izleme ve kullanıcı hesapları için ek özellikler içeriyor.

Web sitesine göre, CoinMarketCap mobil uygulaması, mum grafikleri, günlük açık-yüksek-düşük-kapanış grafiği verileri içeriyor. Ayrıca mevcut tüm kripto para birimleri üzerinde fiyat uyarıları ayarlama seçeneğini de bulunuyor.

Uygulamayı kullanmak için kullanıcıların CoinMarketCap’te bir hesap oluşturulması ve giriş yapılması gerekiyor. Uygulama aynı zamanda kullanıcıların çeşitli medya kuruluşlarından gelen haberleri takip etmeye ve kripto para birimi fiyatlarını diğer kriptolarla karşılaştırmaya da izin veriyor.

İlk iOS Uygulaması Geçen Yıl Mayısta Sunuldu

Geçtiğimiz ağustos ayında kripto izcisi, kripto bazlı türev piyasalarını takip eden geliştiricilere ve fonlara yönelik profesyonel bir ücretli API başlattı. API, aylık ücret karşılığında vadeli işlemler, opsiyonlar ve tezgah üstü borsaları destekliyor.

Kripto veri takipçisi, mart ayında Nasdaq Küresel Endeks Veri Hizmeti, Bloomberg Terminali, Thomson Reuters Eikon ve Börse Stuttgart’ta iki kripto karşılaştırma endeksi yayınlayacaklarını açıklamıştı.

Yine bu yıl CoinMarketCap, döviz verilerinin çoğunun sahte olduğunu iddia ettiği araştırmayı takiben kripto para birimi döviz borsaları için listeleme metriklerini değiştireceğini belirtmişti.

CoinMarketCap’in ilk iOS uygulaması, geçtiğimiz mayıs ayında sitenin beşinci doğum günü onuruna sunuldu. O zamanlar, dünyada çoğu insan ticareti yapılan siteler için 175. sırada yer aldı: 26 Nisan itibariyle 482. sırada.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.