Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,327.32
-409.7
Ethereum
$3,234.57
+101.64
Litecoin
$83.97
-4.13
DigitalCash
$29.59
-0.88
Monero
$121.42
+1.08
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.49
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Cardano Vakfı Şüpheli Bir Şirket Tespit Etti

0 331

Cardano Vakfı Şüpheli Bir Şirket Tespit Etti

Dev kripto para Cardano’nun (ADA) ardındaki kuruluş Cardano Vakfı, şüpheli bir şirketin vakıfta irtibatları olduğunu söyleyerek yatırımlardan para kazanmaya çalıştığı konusunda uyardı.Vakıf, 9 Temmuz’da Karayipler merkezli kripto borsa BTCNEXT ile ilişkili olduğunu iddia eden bir kişinin, yatırımcılara güvenlik vadetmek amacıyla Cardono’nun çekirdek ekibini tanıdığını iddia ettiğini açıkladı.

İddiada bulunan kişilerin gerçekten BTCNEXT ile bağlantılı olup olmadıkları henüz bilinmiyor. Cardano Vakfı, Karayipler merkezli borsayla hiçbir ilgisi olmadığını açıkça belirtti:

“Ne Cardano Vakfı ne de ekosistem ortaklarından herhangi biri, BTCNEXT ile hiçbir şekilde ilişkili değildir.”

Cardano Vakfı topluluğu uyardı

Cardano Vakfı, topluluğu şüpheli gözüken tüm iddialar hakkında uyanık olmaları ve detaylı bir inceleme yapmaları konusunda uyardı. Vakıf, topluluğa ekibiyle veya ekosistemdeki diğer oluşumlarla ortak olduğunu iddia eden üçüncü taraflara hiçbir veri göndermemeleri yönünde de tavsiyede bulundu. “Biz asla sizden para göndermenizi istemeyiz.”Kripto paraların geri alınamaz yapısı, onu dolandırıcılar arasında popüler bir seçenek haline getiriyor. Dolandırıcıların geleneksel finans sisteminde işlem iptali veya banka hesabı blokeleri gibi sorunları aşması gerekiyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.