Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,234.22
-352.4
Ethereum
$3,280.42
+27.89
Litecoin
$84.76
+0.73
DigitalCash
$29.40
-0.29
Monero
$127.24
+5.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.34
+0.52
Dogecoin
$0.15
-0

Bu Altcoin’ler Bitcoin’i Geride Bırakabilir!

0 623

Bu Altcoin’ler Bitcoin’i Geride Bırakabilir!

Ünlü ekonomist Raoul Pal, belirli bir altcoin grubunun, piyasa olgunlaştıkça Bitcoin’in büyümesini kaçınılmaz olarak geride bırakacağını söylüyor.

Raoul Pal: Ethereum başlangıcından bu yana BTC’yi katlanarak geride bıraktı!

Bir dizi tweet’te başarılı stratejist Raoul Pal, Ethereum’un başlangıcından bu yana BTC’yi katlanarak geride bırakmayı başardığını belirtiyor. Raoul Pal ETH’yi, birçok kişinin inandığının aksine Bitcoin‘e karşı her şeyin değer kaybetmeyeceğinin bir örneği olarak kullanıyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BAŞLANGICINDAN BU YANA ETH’NİN BTC’DEN %250 DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERDİĞİNİ GÖRMEK BÜYÜLEYİCİ… 2015 YILINDA KRİPTO PARANIN İLK 5 AYINDA BTC’DEKİ BAŞLANGIÇ ​​FİYATININ ALTINA DÜŞTÜ. BU, DİĞER TÜM KRİPTO PARALARIN BTC AÇISINDAN SIFIRA DOĞRU YÖNELDİĞİ FİKRİNİ BİR KENARA BIRAKALIM…

Kaynak: Raoul Pal

Ünlü ekonomist: Bu altcoin projeleri Bitcoin’e karşı artacak!

Eski Goldman Sachs fon yöneticisi, ağ etkileri elde eden altcoin  projelerinin Bitcoin’e karşı değerinin artacağını söylüyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

AĞ EFEKTLERİNİ ALMADA BAŞARISIZ OLAN TOKENLER DAHA DÜŞÜK BİR EĞİLİM GÖSTERİYOR. EKOSİSTEM AĞ ETKİLERİNE (AKTİF CÜZDANLAR + GELİŞTİRİCİLER + UYGULAMALAR) ULAŞAN ALTCOİN PROJELERİ, ZAMAN İÇİNDE BTC TERİMLERİNDE MUHTEMELEN ARTACAK. SANAT, HANGİSİNİN AĞ EFEKTLERİ ALACAĞINI SEÇMEK VE BU KOLAY DEĞİL (BU YÜZDEN BİR SEPET SEÇTİM)….

Kaynak: Raoul Pal, CoinMarketCap

Raoul Pal: Önümüzdeki 2 ila 3 ay içinde tüm piyasa ikiye katlanacak

Ünlü ekonomist Raoul Pal, önümüzdeki 2 ila 3 ay içinde tüm piyasanın ikiye katlanacağını öne sürüyor. Raoul Pal konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

TÜM KRİPTO PARA ALANININ PİYASA DEĞERİ  İÇİN 1,8 TRİLYON DOLARLIK KIRILMA BÜYÜK BİR MESELE GİBİ GELİYOR. GRAFİK PATERNİ, İVMENİN BU KIRILMANIN ÖNÜNDE OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. TAHMİNİM, ÖNÜMÜZDEKİ 2 İLA 3 AY İÇİNDE TÜM ALAN İKİYE KATLANIYOR. HADİ GÖRELİM!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.