Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,772.27
+2410.69
Ethereum
$3,053.42
+109.89
Litecoin
$81.40
+3.39
DigitalCash
$29.71
+1.98
Monero
$116.68
+4.36
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.19
+1.43
Dogecoin
$0.16
+0.01

Bu 7 Altcoin Patlamaya hazırlanıyor

1 448

Bu 7 Altcoin Patlamaya hazırlanıyor.

Ünlü kripto para trader’ı ve analisti Elliot Wainman, parabolik hale gelmeye hazırlanan seçkin altcoin projelerini açıklıyor.

Elliot Wainman: Mainframe (MFT) bir sonraki Aave!

Yeni analizinde Elliot Wainman, 228.000 YouTube abonesine, Mainframe’in (MFT) bir sonraki Aave olduğuna inandığını söylüyor. Elliot Wainman konuya yönelik şunları söylüyor:

MAİNFRAME, ESASEN SABİT BİR ORANDA BORÇ ALMA VE VERME İÇİN BİR PROTOKOLDÜR. BU BÜYÜK BİR MESELE. BU YÜZDEN MPH’Yİ (88 MİL/SA.) SEVİYORUM VE BU YÜZDEN MAİNFRAME’İ SEVİYORUM… ÇÜNKÜ SABİT FAİZLİ BORÇ VERME EN ÇEKİCİ BORÇ VERME ŞEKLİDİR… BANA GÖRE BÜYÜK, BÜYÜK PARA TAHVİL PİYASASINDAN, SABİT FAİZLİ FAİZ PİYASASINA. BUNLAR ÇOK BÜYÜK OLACAK FİNANSAL ÜRÜNLER.

Ünlü Milyarder Bu Altcoin’den Hızla Satın Alıyor! Trader’lar ise Uyarıyor

Usta analist: Rari Governance Token ve Paid Network güçlü projeler

Elliot Wainman’ın radarındaki bir sonraki kripto para, “baby YFI (yearn.finance)” olarak adlandırdığı Rari Governance Token (RGT). Elliot Wainman konuya yönelik şunları söylüyor:

OTONOM GETİRİ ELDE EDEBİLECEĞİNİZİ VE RARİ CAPİTAL’İN EN İYİ GETİRİYİ SAĞLAMAYI HEDEFLEDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR. YFI’DE GÖRDÜĞÜMÜZ KAVRAMLARIN AYNISI AMA BİRAZ DAHA NÜANSLAR VAR. SÜRDÜRÜLEBİLİR VERİME ODAKLANIYORLAR.

Kripto analisti, projeye kişisel olarak yatırım yaptığı için Paid Network (PAID)’i yakından izliyor. Elliot Wainman konuya yönelik şunları söylüyor:

İŞ AKIŞLARINI OPTİMİZE ETMEYE YÖNELİK AKILLI SÖZLEŞMELER KONUSUNDA GERÇEKTEN TUTKULULAR. KABUL EDİLİRSE GERÇEKTEN YARARLI OLABİLECEĞİ BAZI YOLLAR KESİNLİKLE GÖRÜYORUM.

Bu Altcoin 2018'den Beri Görülmeyen Seviyelerde! Analistler: Devamı Geliyor!

Elliot Wainman: YOP ve Bridge Mutual isimli altcoin projeleri büyük yükselecek

Elliot Wainman’ın elinde tuttuğu bir diğer kripto para ise Yield Optimization Platform & Protocol (YOP)’dur. Kripto para son birkaç gün içinde muazzam bir şekilde büyürken, kripto trader’ı 1,50 doların üzerindeki bir hareketin, tankta daha fazla gaz kaldığını göstereceğini söylüyor.

Elliot Wainman, Bridge Mutual’da (BMI) da yükselişe geçti. Analist, Polkadot merkezli merkezi olmayan sigorta projesi için 100 doları hedeflediğini ve bunun %2.477’lik bir büyümeyi temsil ettiğini söylüyor.

Ünlü trader: Prosper ve  Akash Network’te iddialı geliyor

Elliot Wainman’ın listesindeki altıncı kripto para, tahmin piyasası protokolü Prosper (PROS). Kripto trader’ı, PROS’un 124 milyon dolarlık tahmin piyasası lideri Augur’un (REP) değerlemesine kıyasla yaklaşık 8 milyon dolarlık küçük piyasa değeri nedeniyle daha fazla potansiyel taşıdığına inanıyor.

Başarılı Trader: Focuslanın! Bu Altcoin Wallstreetbets'in Favorisi Olacak

Elliot Wainman’ın parabolik potansiyele sahip olduğunu söylediği son kripto para, bulut bilişim endüstrisini bozmayı amaçlayan bir protokol olan Akash Network (AKT). Elliot Wainman konuya yönelik şunları söylüyor:

AKASH, MERKEZİ OLMAYAN BİR BULUT, MERKEZİ OLMAYAN HESAPLAMA TÜRÜ BİR ŞEY OLMA ŞANSINA SAHİP. CUDOS GİBİ ŞEYLERDEN YARARLANIN, FİLECOİN (FIL) GİBİ ŞEYLERDEN YARARLANIN, DEEPCOULD (DEEP) GİBİ ŞEYLERDEN YARARLANIN. BU GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ BİR PROJE.

 

1 yorum
  1. […] da mevcut seviyenin zirve olmayabileceği anlamına gelir. Bu durumda analiste göre, önde gelen altcoin’in kısa süre içinde yaklaşık 2.000 doları görme şansı […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.