Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

BTCTurk Skandalı Devam Ediyor

0 738

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası BTCTurk teknik destek yetersizliği ile yine gündemde.

Geçtiğimiz günlerde BTCTurk’un kullanıcısının hesabını kapatmasıyla başlayan BTCTurk’un teknik destek yetersizliği son günlerde gündemden düşmüyor. Hesabını kapattığı kullanıcısının açıklama yapmadan twitter hesabını dahi kapatıp gitmesi kafalar da acaba baskı mı yapıldı sorusunu getirdi. BTCTurk’un son dönemlerde yaptığı kullanıcılarına güven verme çalışmalarının hepsi boşa gitti gibi gözüküyor.

BTCTurk Kullanıcıları Tedirgin

BTCTurk'e giriş yapılamıyor olmasının sebebi sizce ne olabilirTwitter üzerinden birçok fenomen hesabı kapatılan kullanıcı ile BTCTurk arasında ki sorunun nasıl çözüldüğü hakkında bilgi beklerken BTCTurk’un sessiz kalması kullanıcıları tedirgin etmeye başladı. Olayın yaşandığı günlerde BTCTurk hiçbir teknik çalışma haberi vermemesine rağmen BTCTurk sitesine erişilememesi kullanıcılar tarafından büyük paniğe yol açtı. Btcturk sitesinin erişime kapanmasıyla ilgili twitter fenomeni Crypto Wisdom yaptığı Sizce BTCturk e giriş yapılamıyor olmasını sebebi ne olabilir anketi sonucunda takipçileri % 49 ile B seçeneği olan Çıkışı engelleme seçeneğine oy vermişti.

 

BTCTurk Maillere Neden Geç Cevap Veriyor

 

btcturk geç cevap veriyorGündemde BTCTurk’un teknik sorunları ve kullanıcılarına verdiği hizmet tartışılırken, kullanıcılar tarafından ardı arkası kesilmeyen sorunlar dile getirilmeye başlandı. Bir BTCTurk kullanıcısının twitter üzerinden paylaştığı görselde yatırmış olduğu Ethereum’un hesabına geçmediğini bunu BTCTurk destek ekibine bildirdiği maili paylaşmıştı. Buraya kadar sorun yok fakat BTCTurk’un geri dönüş yaptığı tarihe bakınca herkes şok oldu. Kullanıcının maili 2017 Aralık 8‘de göndermiş ve yatırmış olduğu ethereum’un hesabında görünmediğini dile getirmiş. Kullanıcının paylaştığı görsele baktığımız da ise BTCTurk’un cevap verdiği tarihi 2 Ocak 2018 görülüyordu. Şimdi ise BTCTurk maillere 1 ay sonra mı cevap veriyor soruları kafaları kurcalamaya başladı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz : Telegram, Twitter, Facebook

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.