Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,923.52
+1182.56
Ethereum
$3,053.86
+10.64
Litecoin
$81.16
+0.95
DigitalCash
$29.64
+0.86
Monero
$117.34
+2.66
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.22
Dogecoin
$0.16
+0.01

Bittrex, ABD’li Kullanıcılar İçin 32 Kripto Parayı Liste Dışı Bırakacak

0 335

Kripto para birimi borsası Bittrex, Amerikalı kullanıcıları için 32 kripto para birimi ile işlem yapmasını engelleyeceğini açıkladı.

Borsanın blogunda yayınlanan bilgiye göre, Amerika’daki yatırımcılar, 21 Haziran’dan sonra QTUM ve STORJ da dahil olmak üzere borsada listelenen bazı kripto paralara erişemeyecek. Bittrex’in üzerinde engellenecek kripto para biri arasında BLOCK, DNT, DEFNE, HYDRO, İYON, PRO, FORTINA, BCPT ve SWT de yer alıyor.

Bittrex delist listesi
Bittrex delist listesi

Borsa, ABD’li kullanıcılarının, kripto varlıklar hakkında ne yapmaları ve ne yapmamaları gerektiği ile ilgili açıklamaları içeren bir e-posta alacaklarını belirtti. Borsanın sunduğu seçenekler arasında “müşteriler için mevcut varlıklar için satış yapmak, siparişleri iptal etmek ve borsadan kaldırmak” yer alıyor.

Değişikliğin yürürlüğe girmesinden sonra ABD’li kullanıcılar seçtikleri paraları alıp satamayacak. Söz konusu varlıkları içeren tüm açık siparişler iptal edilecek. Varlıklar ile ilgili bazı sınırlı işlevler, ABD’li yatırımcılar için geçerli olacak. Kripto paralar Bittrex International platformuna geçecek. ABD dışındaki kullanıcılar değişiklikten etkilenmeyecek.

Borsadan yapılan açıklamada, “Amerikalı müşteriler, Bittrex International’da etkilenen tokenlerini ve kripto paralarını bir pazarı desteklediği sürece geri çekebilir veya Bittrex’in cüzdanında tutmaya devam edebilir.”

Bittrex International, Bittrex’in Avrupa’ya bağlı bir ortağıdır. Yalnızca Bittrex International platformunda mevcut olan ve ABD’deki kullanıcılar için kullanılmayan belli tokenleri listeler.

Mart ayı ortasında bildirildiği üzere Bittrex International’da planlanan İlk Borsa Teklifi iptal edildi. Geçtiğimiz hafta en iyi kripto para birimi borsası Binance tarafından geliştirilen merkezsiz borsa, ABD dahil 29 ülkede bulunan kullanıcılara web sitesi erişimini engelleyecek.

Bitcoin (BTC) ticareti, büyük kripto para birimi döviz işlemlerinde hacimlendirildi. Coinbase, 12 Mayıs’ta 4 Şubat 2018’den bu yana görülmeyen bir miktar olan 263.000 BTC’ye ulaştı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.