Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,831.64
+2224.62
Ethereum
$3,570.40
+82.04
Litecoin
$93.91
+0.13
DigitalCash
$38.40
+0.73
Monero
$135.36
-3.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.47
+0.96
Dogecoin
$0.22
+0.04

Bitfinex, İlk Borsa Teklifini 1 Milyar Dolara Yükseltti

0 445

Güçlendirilmiş kripto para birimi borsası Bitfinex, 1 milyar dolarlık bir ilk borsa teklifi (IEO) gerçekleştireceğini doğruladı.

Bitfinex, 850 milyon dolar kaybetmekle suçlanması sonrası savcılığın yasal incelemeleriyle karşı karşıya kalmıştı. Bu ayın başlarında ise, kendi tokenlerini satmaya çalışacağını ima etmişti.

Borsanın resmi beyaz bülteni, söylentilerde birkaç değişiklik olduğunu gösterdi. Borsa, 11 Mayıs’a kadar sürecek her biri 1 Tether (USDT) değerinde 1 milyar LEO tokenini satışa çıkardı.

Yatırımcılar çeşitli borsa faaliyetleri için tokenleri kullanabilecekken, tüm tedarikin satılması halinde Bitfinex, eksik fonların bıraktığı boşluğu kapatacak. 11 Mayıs özel yatırımcılara yapılan satışların kapanma noktasını işaretlerken, halka açık bir aşama daha sonra başlayabilir.

Bültende, “1 milyar USDT’den daha küçük tokenler özel token satışı ile satılıyorsa, ihraççı bundan sonra kalan tokenleri zaman zaman ve kendi takdirine bağlı olarak, yürürlükteki yasaya uygun olarak uygun gördüğü şekilde satabilir.” denildi.

Bitfinex ve Tether’in ana şirketi olan iFinex, bir ABD mahkemesinde yasal iddialara itiraz etmeye devam ediyor. Pazartesi günü iddialarla ilgili dava açmıştı.

IEO’lar 2019’da borsalar arasında yavaş yavaş daha popüler hale geliyor. Platformlar token satışlarını şirket içinde tutmak ve sürecin kontrolünü artırmak için oldukça istekli. İlk IEO nisan ayında başlamıştı. Daha önce, aslında mevcut olmayan üçüncü parti tokenleri için IOU’ları içeren bir satış yapmak için Bgogo’nun borsa planlarıyla ilgili tartışmalar ortaya çıkmıştı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.