Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,772.27
+2410.69
Ethereum
$3,053.42
+109.89
Litecoin
$81.40
+3.39
DigitalCash
$29.71
+1.98
Monero
$116.68
+4.36
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.19
+1.43
Dogecoin
$0.16
+0.01

Wilshire Phoenix, Bitcoin ETF’si İçin Tekrar Başvuru Yaptı

0 691

Wilshire Phoenix, Bitcoin ETF’si İçin Tekrar Başvuru Yaptı .

Wilshire Phoenix, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu için tekrar başvuru yaptı.

Wilshire Phoenix ve NYSE Arca, 15 Ekim’de yayınlanan resmi belgeye göre tekliflerini güncelledi ve yeniden başvuru yaptı.

Yeni ve güncellenmiş versiyon

Teklife göre Coinbase Custody, tröstün Bitcoinleri için saklama hizmeti sunacak. Fakat ilk başvurunun aksine güncellenmiş versiyonda Coinbase’in, tröstün güvenliğini sağlamak için kullanılan varlığın mevcudiyetini, aylık yeniden dengelemeden itibaren beş iş günü içinde doğrulayacağı belirtiliyor.

Wilshire ek olarak SEC’in dikkatini, altın ETFsi onaylandığı zaman düzenleyicinin, altın farklı bir piyasa segmentinde işlem görse de, söz konusu ETP üzerinde etkisi olacağından spot ve vadeli işlem piyasalarına odaklandığına çekti ve ekledi:

“Spot piyasaya odaklanmak doğru bir hareket çünkü spot piyasa, ETPlerin net varlık değerlerini belirledikleri piyasadır.”

Belgeye göre aynı yaklaşım Bitcoin ETFleri için de sergilenmeli. Wilshire tröstün, elde bulundurulan Bitcoin’in net varlık değerini belirlemek için CME CF Bitcoin Referans Kuru’nu kullandığını belirtti.

Wilshire Phoenix, ile ilgili görsel sonucu

Bitcoin ETFlerinin kötü durumu

Wilshire, güncellenmiş teklif için 4 Ekim’de başvuru yaptı. Eski teklif tamamen iptal edildi. SEC’in web sitesine göre teklifle ilgili şimdiye kadar yalnızca altı kişi fikir belirtti.

SEC, NYSE Arca’nın Wilshire Phoenix’in Bitcoin ve Hazine Yatırım Tröstü hisselerini listelemesine ve alıp satmasına olanak sağlayacak yasa değişikliği teklifi için karar sürecini, 24 Eylül’de başlattı.

Yine Eylül ayında bir diğer Bitcoin ETF teklifi, VanEck ve SolidX, sponsorları tarafından geri çekildi.

SEC 9 Ekim’de, Bitwise Asset Management ve NYSE Arca’nın Bitcoin ETF teklifinin gereklilikleri karşılamadığını belirtti. Şirketler teklif için gelecekte tekrar başvuru yapmayı planladıklarını söyledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.