Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

Vaneck Exec : Bitcoin’in 6500 Dolar’a Düşme Sebebini Açıkladı

0 986

Vaneck Exec : Bitcoin’in 6500 Dolar’a Düşme Sebebini Açıkladı .

Bitcoin ( BTC ) fiyatlarındaki düşüş, jeopolitik ve finansal faktörlerin bir sonucu olarak, bir üst düzey yatırım yöneticisinin önerdiğini belirtti.  26 Kasımda Atılan Bir Twet’e göre , Gabor Gurbacs, yatırım yönetimi devi VanEck’in dijital varlık müdürünün açıklamalarına göre , 6,500 dolar  arasında düşük seviyelerini Bitcoin gördü.Bunun sebeplerinden birkaçının altını çizdi. Bulguları, genel basında Bitcoin fiyatı konusunda% 11 civarında iyileşen Bitcoin fiyatı ile ilgili genel düşüncelerini aktardı.

Çin bildirildi  , Bitcoin üzerindeki baskı var . Çin vatandaşlarına hizmet sunan kripto para borsalarında.  Spesifik olarak, yatırımcılar riski gördü ve düşük seviyelerde geri alım umuduyla piyasadan çıkmayı tercih etti. 

“Ben yatırımcılar yeniden giriş noktası ve daha düşük fiyatlarla tahmin dolayısıyla bazı ikinci Çin darbe haberleri endişe ve düşünüyorum” diye söyledi başka yazı .

Vergi raporlama arbitrajı .

Bitcoin ticaret faaliyeti etrafında giderek daha popüler bir teori vergi yükümlülüklerine odaklanmaktadır .  In ABD’de , yatırımcılar 2019 için mülklerinin üzerinde küçük ya da olumsuz kazanımlar kaydetmek için alt pazar sürmek için çalışıyor olabilir.  Gurbacs tarafından “yılsonu vergi zararı arbitrajı” olarak nitelendirilen pazar, geçtiğimiz hafta olduğu kadar piyasayı hareket ettirmek için ne kadar katılımın gerektiği konusunda belirsizliğini koruyor.

Skew Markets’den veriyi gösteren Gurbacs’a göre , Bitcoin ticaret platformlarındaki likidite ciddi bir sıkıntıyla karşı karşıya.  Bu, Çin’in politikasına ilişkin muhtemel bir endişe olduğunu, bunun geleneksel olarak hareketleri etkileyen bir şey olduğunu ekledi.

“Teklif teklifi, son 3 ay içinde en geniş şekilde yayılıyor.  Piyasa herhangi bir yöne hızlıca yaslanabilir. Pozisyonlara rahatlayın. Gurbacs, büyük / herhangi bir pazar siparişinden kaçının ”dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.