Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Popüler Analist, Bitcoin (BTC) İçin Mayıs Ayında Boğa Koşusu Bekliyor

1 602

Kripto para piyasalarında başarılı tahminleriyle tanınan analistten yatırımcıları heyecanlandıran bir paylaşım geldi. BTCfuel tarafından yapılan paylaşımdaysa Bitcoin (BTC) için mayıs ayında bir koşu beklendiği görülüyor. Bu paylaşımıyla yatırımcıları heyecanlandıran analistin çeşitli karşılaştırmalardan ve verilerden yararlandığı öğrenildi.

Yukarıda yer alan analizini takipçileriyle paylaşan analist, paylaşımında şu sözleri sarf etti:

Bitcoin şimdi 2012’dekine çok benzer bir yapıda. Bu hizalama, mayıs ayının başlarında başlayan dik bir boğa koşusunu gösteriyor.

2012 yılına ait verileri de kullanan analist, aradan geçen 10 yıl sonra tarihin tekerrür edebileceğini düşünüyor. Bitcoin (BTC) ise paylaşımın yapıldığı 24 Nisan itibariyle 39.613 dolardan işlem görüyor. Buna ek olaraksa 40 bin noktasındaki direncin kırılamadığı görülmekte. Yatırımcılar ve boğalar bu noktayı kırmak için uğraşırken piyasalardaki baskıysa artıyor. İşleri daha da zorlaştıran bu duruma rağmen mayıs ayında bir koşu yaşanabileceği düşünülmekte.

Kripto para lideri Bitcoin için bu zamana kadarki en büyük seviye, bundan 5 ay öncesinde 68.789 dolarla görülmüştü. Analistin tahminlerine göreyse yeni koşuyla birlikte bu rekor da kırılabilir. Paylaşımında 70 bin doların da yukarılarını işaretleyen analiste göre bu koşu önemli olacak. Yatırımcıların da sabırsızlıkla beklediği bu koşuya artık birkaç hafta kalmış olabilir.

Ethereum (ETH) İçin PoS Geçişi Neden Bu Kadar Gecikiyor?

1 yorum
  1. abidin diyor

    Ne zaman geçmiş seneler ile karşılaştırılsa bu btc olmuyo. bence boğa falan olmayacak. insanları umutlandırmayı bırakın. herkes borç harçtan kurtulmak için bu sektöre yöneliyo sonra benim gibi boka batıyo.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.