Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,743.60
+296.32
Ethereum
$3,090.97
-12.04
Litecoin
$80.01
+1.9
DigitalCash
$28.23
-0.21
Monero
$122.14
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.28
-0.17
Dogecoin
$0.16
-0

Bitcoin’in Otomatik Mutabakatı Dolar Karşısında Bir Devrim

0 621

Bitcoin’in Otomatik Mutabakatı Dolar Karşısında Bir Devrim .

RT sunucusu Max Keiser, Bitcoin’in (BTC) hem yasal paradan hem de altından, mutabakata ihtiyacı olmadığı için üstün olduğunu ileri sürdü. Tanınan Bitcoin savunucusu, 7 Kasım’da yayınlanan Keiser Report bölümünde diğer işlem türlerinin mutabakata ihtiyacı varken, Bitcoin’in buna ihtiyacı olmadığını açıkladı.

Keiser: Bitcoin, otomatik mutabakata sahip

Çünkü Bitcoin’de, işlem ve mutabakat birbirinden ayrılamaz. Cüzdanlar arasında yapılan tüm Bitcoin işlemlerinde, madencilerin işlemleri onayladıkları anlık mutabakat anlamına gelen defter güncelleniyor.

Keiser“Hem nakitte hem de altında, birçok uyuşmazlık mevcut. Bitcoin ise otomatik mutabakata sahip, işlemin kendisi mutabakat.” diye özetledi. Dijital paralar hem masrafları hem de mutabakat zamanını azaltsa da, bu tür para birimlerinin yasal paralar ile olan ilişkisi, onları politik bir araç haline getiriyor.

Keiser ayrıca, bilinen bir Bitcoin karşıtı olan ve kripto paraların tamamen yasaklanmadı gerektiğini savunan ABD’li milletvekili Brad Sherman’ı da eleştirdi.

“Brad Sherman, silah savaşına bıçak ile gidiyor, nasıl bir savaşın içinde olduğunun farkında değil.” diye belirten Keiser, şöyle ekledi:

“Çoktan kaybettiğini anlamıyor.”

Doların üstünlüğünden kurtulmak isteyen diğer devletler de Bitcoin’e yöneliyor. Rusya’nın, uluslararası yaptırımlara karşı yüklü miktarda Bitcoin aldığı söyleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.