Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

Bitcoin’de Sıcak Hareketlilik 7800 Dolar’ı Gördü

0 1.334

Kripto para birimlerinin atası Bitcoin, yatırımcılarına uzun bir süredir bekleneni veremiyordu.

Bekleyiş 15 Ekim sabah saatlerinde son bularak ani ivmeli olarak görüldü. Bitcoin’in fiyatı 7.800 Dolar seviyesine kadar yükseldi. Uzun süredir beklenen ancak görülmeyen yüksek ivmeli artışla beraber yatırımlar artmaya başladı.

6.300 Dolar seviyesine demir atarak uzunca bir süre boyunca olduğu yerde sabitlenen BTC’de yaşanan hareketlilik heyecan verici oldu.

%23 seviyesinde görülen maksimum artışla beraber, gelecek için yüksek fiyat değeri iddiaları güçlendi. Boğa piyasasının hüküm sürdüğü kripto borsalarda Bitcoin’le alakalı yapılan yorumlarda yılsonuna kadar yükseliş beklentisi var. Yaşanan yükseliş ayı piyasasının başlangıcı olabilir.

Bitcoin’de Yükseliş Diğer Kriptolara Sıçrayabilir

Kripto para birimleri arasında hem işlem hacmi hem de değeriyle zirvede bulunan Bitcoin’deki yükselişin kartopu etkisi göstermesi mümkün.

Kripto para borsalarında kademeli olarak yaşanan düşüşler yerini ani sıçramalara bırakabilir. Yapılan yorumlara göre, kripto paralarda kronik değer düşüşünün ilgi azlığından kaynaklandığı belirtilmişti. Yaşanan çıkışlar bu sorunu 2018 sonuna kadar ortadan kaldıracak seviyede.

Bitcoin’deki Hareketlilik Uzun Vadeli Olacak mı?

Fiyatlarda yaşanan yükseliş heyecan verici olsa da, şu an için yüksek seviyede düzenli çıkış beklentisi söz konusu değil.

Bitcoin için özellikle 2018’in sonları ve 2019’un ilk çeyreği oldukça kritik. Değerleme açısından gelecek 5 yıllık süre içerisinde al-tut yapanların kazançlı çıkacağına dair yorumlar ağır basıyor.

Hareketliliğin Ekim-Kasım ayları içerisinde uzun vadeli olması mümkün değil. Ancak kademeli olarak yükselişler Bitcoin başta olmak üzere çok sayıda kriptoyu etkisi altına alabilir.

Hareketliliğin kaynağı net olarak bilinmiyor olsa da, yaşanan gelişmeler arasında Tether’de yaşanan satışlar dikkat çekici. Yatırımcıların Bitcoin’e olan güvenlerinin ve ilgilerinin yükselmesine bağlı olarak hareketlilik tekrar edebilir.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.