Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,305.05
-237.11
Ethereum
$3,207.72
+16.58
Litecoin
$85.20
-1.08
DigitalCash
$31.61
-0.17
Monero
$122.63
-0.16
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.26
-0.13
Dogecoin
$0.16
-0

ABD Kongre Üyesi Patrick McHenry: Bitcoin’i Öldüremezsiniz!

0 359

Kuzey Carolina’nın 10. bölgesine hizmet veren ABD Kongre Üyesi Patrick McHenry, Bitcoin’in bitip bitmeyeceği konusunda tartışmalara katıldı. McHenry’e göre, kesinlikle Bitcoin’i öldürme ihtimali yok!

“Bitcoin’i Öldüremezsiniz”

CNBC’nin “Squawk Box” programına konuşan Patrick McHenry, Bitcoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Tüm dünyadaki politikacıların ve düzenleyicilerin kripto para birimlerine izin verip vermeyecekleri sorulduğunda kongre üyesi, “Bitcoin’i durdurmanın bir yolu olmadığını” söyledi.

McHenry, şu ifadeleri kullandı; “Bitcoin’i öldürme kapasitesi olmadığını düşünüyorum. Çinlilerin güvenlik duvarları veya toplumlarına aşırı müdahaleleri bile Bitcoin’i öldüremez! Bitcoin özünde, uzayda ilk hareket eden bu teknolojinin geliştiricisi olarak eksiksiz ve açık, dağıtılmış bir defter. Buradaki amacım, Bitcoin’i öldüremezsiniz!”

McHenry, ayrıca, Bitcoin’i taklit etmeye çalışan uzaydaki diğer projeler hakkındaki düşüncelerini de paylaştı: “Bunu taklit etmeye çalışan, tamamen dağılmayan, tamamen açık olmayan, öldürmek için farklı mekanizmalar olan yeni taklitler.”

Ancak kongre üyesi, düzenleyicilerin yasal statüleri ve kitleler tarafından kullanılma yetenekleri üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğu noktasında hemfikirdi. Yine de, McHenry, Bitcoin’in son 10 yılda kaydettiği ilerlemenin ana hatlarını çizemedi: “10 yıl önce şaka yapan bir şeyden bahsediyorsun, insanlar bedavaya para veriyorlardı. Şaka yapmıyorlardı; ama insanlar bedavaya veriyorlardı ve şimdi 10.000 dolardan işlem görüyor.”

“Diğerleri taklit etmeye çalışıyor”

McHenry’nin röportajının bir başka ilginç yanı, “Bitcoin’in özü, Facebook ve Libra’nın ve diğer şirketlerin taklit etmeye çalıştığı şey” sözleriydi. İnsanlar gerçekten de Facebook’un Libra’sını Bitcoin ile karşılaştırıyorlar. Ancak onlara yakından bakmak, devasa farklılıkları ortaya koyuyor.

Her halükarda, geçen hafta Bitcoin için validasyon açısından bir miktar olumlu oldu. Birkaç gün önce, ABD Federal Rezerv Başkanı, “altın gibi bir değer deposu” olarak nitelendirdi. Ne yazık ki, Bitcoin 10.000 doların altına düştüğü ve şu an 9.500 dolardan işlem görmekte olduğu için bu fiyat için çok iyi bir şey yapmadı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.