Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,765.06
+2100.88
Ethereum
$3,552.61
+55.65
Litecoin
$95.66
+1.29
DigitalCash
$38.29
+0.55
Monero
$134.89
-1.83
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.45
+1.05
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bitcoin 16 Bin Doları Geçti fakat Ethereum düşüyor

0 590

Bitcoin 16 Bin Doları Geçti fakat Ethereum düşüyor.

Ethereum’un fiyatı, hem Bitcoin hem de ABD doları ile yeniden mücadele ederken, BTC ivme kazanmaya devam ediyor. Benzer bir eğilim, Ekim ayı boyunca BTC yükselirken, ETH uzun bir süre durgunlaştığında meydana geldi.

Devam eden Bitcoin rallisi sırasında Ethereum’un durgunluğunun ardındaki en olası neden, BTC’nin kripto para piyasasından hacmi vakumlamasıdır.

Büyük borsalarda, Bitcoin’in hacmi ile diğer en iyi kripto para birimleri arasında büyük bir boşluk var.

Bu eğilim, 16 bin dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesi 20 bin dolar arasındaki direnç eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle, BTC’ye agresif bir şekilde bahis yapan ve 20.000 $’a ulaşacağını düşünen bir trader akını bulunuyor.

bitcoin price

Yüksek Volatilite Gösteren Bitcoin, Ethereum ve Altcoinlerin Düşmesine Neden Oluyor

Bitcoin yükseldiğinde, Ethereum ve diğer altcoinler artmıyor. Ancak, BTC düştüğünde, altcoinler BTC ile birlikte düşüyor.

Bu döngü, alternatif kripto para birimlerinin son 24 saat içinde hem Bitcoin hem de ABD doları karşısında büyük ölçüde düşük performans göstermesine neden oldu.

“Bitcoin Jack” olarak bilinen bir trader BTC’nin tekrar tekrar benzer bir döngü gördüğünü vurguladı.

Bitcoin yönündeki kesinlik eksikliği, altcoinlerin momentumunun düşmesine neden oluyor.

En İyi Oluşum Potansiyel Olarak Şaşırtabilir

Teknik analistler ve traderlar ayrıca kripto para piyasasında bir üst oluşumun şaşırtabileceğini öne sürüyorlar.

Bitcoin, Ekim ayından bu yana büyük bir geri çekilme olmadan hızla artıyor. Önceki boğa döngülerinde, BTC düzenli olarak %20 ila %30 düzeltme gördü.

Bir trader olan Michael van de Poppe, BTC’nin yükseliş trendini ikna edici bir hareket olarak tanımlamak için erken olduğunu söyledi.

“Buradaki piyasalarda en iyi yapı olabilir. Emin değilim, ancak yine de BTC’de yukarı yönde olan şey, ikna edici bir hareket değil.”

Bitcoin’in aşırı volatilitesinin birleşmesi ve potansiyel bir tepe oluşumuyla ilgili endişeler, Ethereum ve diğer altcoinler üzerindeki baskıyı artırıyor.

ethereum price

ETH Görünümü Orta Vadede Parlak Kaldı

Orta ve uzun vadede Ethereum’un görünümü olumlu kalıyor.

Aralık ayında, Ethereum blok zinciri ağının ölçeklenebilirliğini büyük ölçüde artıracak olan ETH 2.0 ana ağının piyasaya sürülmesi bekleniyor.

ETH aynı zamanda Ethereum’da “nihai değer takas edilebilirliği” olarak da çalışıyor ve Ethereum’un genel kullanıcı aktivitesi arttıkça ona daha fazla değer veriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.