Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Bir Blockchain Cüzdanı Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken Her Şey

0 533

Günümüzde Blockchain cüzdanları sayesinde, bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile ticaret ya da yatırım yapmak mümkün hale geldi. Kripto paraları alıp satmadan önce, bir blockchain cüzdanına ihtiyacınız olacaktır. Bu konu da en iyisini seçmek sizin için daha iyidir. Çevrimiçi olarak kullanılabilen birçok blockchain cüzdanı vardır. Bazıları mükemmel özelliklere sahipken bazıları birçok özellikten yoksundur.

 

Bu nedenle blockchain cüzdanını seçerken dikkat etmeniz gerekenler vardır. Yazımızda dikkat etmeniz gerekenlerden bahsedeceğiz.

 

Güvenlik

 

Bir kripto para cüzdanı seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik tabi ki güvenliktir. Çünkü bazı insanlar hesabınızdaki parayı çalmanın yolunu bulabilirler. Bu nedenle cüzdan seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, çok faktörlü kimlik doğrulamalı bir cüzdan tercih etmenizdir. Bu özellik sayesinde bitcoin cüzdanınıza erişim sağlamadan önce e-postanıza, bitcoin hesabınıza girilmek istediğine dair uyarı mesajı gelecektir. Bu sayede sizin dışınızda blockchain cüzdanınıza erişmek isteyen kötü niyetli kişilerden haberdar olmuş olursunuz.

 

Erişilebilirlik

 

Her kullanıcının yaşam tarzı farklı olduğundan dolayı tercihleri de farklılık gösterir. Kullanıcılar bilgisayardan hesabına erişmek isteyebilir. Ancak bazı kullanıcılar sıklıkla seyahat ederken blockchain cüzdanına erişmek ister. Bu durumda bir cüzdana birden fazla cihazdan erişmek işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

 

Desteklenen Para Birimleri

 

Piyasada tercih edebileceğiniz birçok kripto para birimi bulunmaktadır. Yenilikçi olanlardın tercihleri genellikle en iyi versiyonlu olanı seçmektir. Diğerlerine fark artmak ve öne geçmek için en iyi cüzdan seçimini yapmanız gerekir. Blockchain cüzdanınızın diğer kripto para birimleri saklamasına izin verip vermediğine dikkat etmelisiniz. Her kripto paranız için farklı bir cüzdan açmak yerine, birden çok kripto para birimini destekleyen cüzdan seçimi yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

 

Müşteri servisi

 

Her blockchain cüzdanı gelişmiş özelliklerinin yanında iyi bir müşteri servisine sahip olmalıdır. Cüzdan ne kadar iyi özelliklere sahip olursa olsun, müşteri servisi başarısız olan cüzdanları tercih etmemeniz gerekir. Çünkü müşteriler yaşadığı her sorunda müşteri servislerine ulaşmak ister. Bu durumda müşteriler sorumsuz müşteri sevişleri ile karşılaşmak istemez. Müşterilerin güvenini kazanmak için blockchain cüzdanları iyi bir müşteri servisi özelliği sunmalıdır. Blockchain cüzdanı açmadan önce müşteri servislerini mutlaka kontrol etmelisiniz. Çünkü başka bir cüzdanda birikmiş kripto paralarınız varsa yeni cüzdana geçmek sizin için zor olacaktır. En baştan müşteri servisi iyi olan blockchain cüzdanı ş-seçmekte fayda vardır.

 

Kullanım Kolaylığı

 

İlk defa bir blockchain cüzdan sahibi olanlar ne yapacaklarını bilemeyebilir. Kullanımı kolay olan blockchain cüzdanlarını seçmek sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü blockchain cüzdanında yapacağınız en küçük bir hata bile tüm paranızı kaybetmenize neden olabilir. Özellikle bu işe yeni başlayacak olanlar kullanımı kolay olan blockchain cüzdanı tercih etmelidir. Bu sayede hem cüzdanın kullanımını daha çabuk öğrenir hem de büyük hatalara yol açmamış olursunuz.

Blockchain Sisteminde Dağıtık Defter Teknoloji Nedir? DLT Nedir?

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.