Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,709.84
-1689.77
Ethereum
$3,095.28
-52.38
Litecoin
$86.47
+1.98
DigitalCash
$29.62
-0.74
Monero
$119.67
-1.27
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.87
+0.53
Dogecoin
$0.14
-0

Binance Otuz Pariteyi Listelemeden Çıkardı

0 269

Binance Otuz Pariteyi Listelemeden Çıkardı .

Dev kripto para borsası Binance 30 Eylül’de otuz pariteyi listelemeden çıkardığını duyurdu.

Bu paritelerden altısı, Binance’in İlk Borsa Arzı (IEO) platformunda başlatılan tokenlar BitTorrent (BTT), Elrond (ERD), Harmony (ONE) ve WINk’i (WIN) içeriyordu.

Kaldırılan paritelerin tam listesi

Kaldırılan paritelerin hepsi Binance’in başlangıç tokenlarını içermese de yüzde 20’ye yakın önemli bir bölümü içeriyordu. Kaldırılan tokenların tam listesi ise şöyle:

“ANKR/PAX, ANKR/TUSD, ANKR/USDC, BCPT/PAX, BCPT/TUSD, BCPT/USDC, BTT/BTC, DENT/BTC, DOGE/PAX, DOGE/USDC, ERD/PAX, ERD/USDC, FTM/PAX, FTM/TUSD, FUEL/ETH, GTO/PAX, GTO/TUSD, GTO/USDC, LUN/ETH, NCASH/BNB, NPXS/BTC, ONE/PAX, ONE/TUSD, PHB/PAX, PHB/USDC, TFUEL/PAX, TFUEL/TUSD, TFUEL/USDC, WAVES/PAX, WIN/BTC.”

Binance söz konusu paritelerin ”likiditeyi ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek” için kaldırıldığını ve parite seçimlerinin ”proje takımlarının çoğunun talebine göre” yapıldığını belirtti.

binance delist ile ilgili görsel sonucu

BTT, ERD, ONE ve WIN şimdi ne yapacak?

ERD/PAX, ERD/USDC, ONE/PAX ve ONE/TUSD paritelerinin kaldırılmasıyla hem Elrond hem de Harmony borsadan tamamen silinmiş oldu. Finansal Piyasalarında yapılan hızlı bir araştırmaya göre söz konusu iki para birimini içeren bir parite bulunmuyor.

BitTorrent ve WINk için ise haberler daha iyi. BTT/BTC ve WIN/BTC pariteleri kaldırıldıysa bile iki para birimi de hala Tron (TRX) ile işlem görüyor.

Başlangıç para birimi olmayan ANKR, DOGE, FTM, PHB, ve TFUEL de tamamen kaldırıldı. Kaldırılan paritelerdeki diğer para birimleri olan BCPT, DENT, FUEL, GTO, LUN, NCASH, NPXS ve WAVES, Ethereum (ETH) ile işlem görmeye devam edecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.