Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

Binance Bu Altcoin’i Listeliyor! Fiyat Yüzde 950 Yaptı

0 660

Binance Bu Altcoin’i Listeliyor! Fiyat Yüzde 950 Yaptı

Lider Bitcoin ve altcoin borsası Binance, UniLend (UFT) isimli altcoin projesini listelediğini duyurdu. Kripto para duyuruyla sert yükseldi ve günlük bazda yüzde 170 oranında arttı. Altcoin’in fiyatı aylık bazda ise %950’nin üzerinde arttı.

Binance, UniLend (UFT)’yi listeledi! Fiyat yüzde 950’yi aştı

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, UniLend (UFT) isimli altcoin projesini bugün saat 12:00’de platformunda listeledi. Kripto paranın fiyatı, Binance’nin duyurusunun ardından sert yükseldi ve 4,47 dolar ile ATH yaptı. UniLend, gün içinde 1,65 dolar seviyelerinden 4,47 dolara kadar çıktı ve yüzde 170 oranında yükseldi. UniLend (UFT), haftalık bazda ise %200 oranında değer kazanırken aylık bazda %950’nin üzerinde  yükseldi. Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

BİNANCE, UNİLEND’İ (UFT) INNOVATİON ZONE’DE LİSTELEYECEK VE 23.02.2022 TARİHİNDE UFT/ETH VE UFT/BUSD ALIM SATIM ÇİFTLERİ İÇİN TİCARETİ AÇACAK. KULLANICILAR ARTIK TİCARETE HAZIRLIK OLARAK BORSAYA UFT YATIRMAYA BAŞLAYABİLİRLER. INNOVATİON ZONE, KULLANICILARIN DAHA YÜKSEK OYNAKLIĞA SAHİP OLMASI VE DİĞER TOKENLERDEN DAHA YÜKSEK RİSK TEŞKİL ETMESİ MUHTEMEL YENİ, YENİLİKÇİ TOKENLERİ ALIP SATABİLECEKLERİ ÖZEL BİR TİCARET BÖLGESİDİR. INNOVATİON ZONE’DA İŞLEM YAPMADAN ÖNCE, TÜM KULLANICILARIN BİNANCE KULLANIM KOŞULLARINI DİKKATLİCE OKUMALARI VE İLK SORUMLULUK REDDİ’NİN BİR PARÇASI OLARAK BİR ANKETİ DOLDURMALARI İÇİN INNOVATİON ZONE TİCARET SAYFASININ WEB SÜRÜMÜNÜ ZİYARET ETMELERİ GEREKİR. LÜTFEN INNOVATİON ZONE’DEKİ TİCARET ÇİFTLERİNDE HERHANGİ BİR TİCARET KISITLAMASI OLMAYACAĞINI UNUTMAYIN. UFT, NORMAL RİSKTEN DAHA YÜKSEK BİR RİSK İÇEREN NİSPETEN YENİ BİR TOKENDİR VE BU NEDENLE BÜYÜK OLASILIKLA YÜKSEK FİYAT OYNAKLIĞINA TABİ OLACAKTIR. TİCARETE GEÇMEDEN ÖNCE, YETERLİ RİSK YÖNETİMİ UYGULADIĞINIZDAN, UFT’NİN TEMELLERİ İLE İLGİLİ KENDİ ARAŞTIRMANIZI YAPTIĞINIZDAN VE PROJEYİ TAM OLARAK ANLADIĞINIZDAN LÜTFEN EMİN OLUN. UFT LİSTELEME ÜCRETİ: 0 BNB.

İşte Ripple Davasının Yatırımcılara ve Piyasaya Olası Etkileri

Altcoin projesi UniLend (UFT) nedir?

UniLend, spot ticaret hizmetlerini ve para piyasalarını akıllı sözleşmeler yoluyla borç verme ve hizmetlerle birleştiren izinsiz bir DeFi protokolüdür. UniLend aynı anda herhangi bir ERC-20 tokeninin borç verme ve ödünç alma için teminat olarak kullanılmasını sağlarken, aynı zamanda kullanıcılara varlıklarını platform içinde ticaret yapma olanağı sağlar. Kullanıcılar, likidite sağlama yoluyla, likidite havuzu hisselerine orantılı olarak ücret kazanabilirler.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.