Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1587.84
Ethereum
-185.33
Litecoin
-0.95
DigitalCash
-2.58
Monero
-0.66
Nxt
-0
Ethereum Classic
-1.45
Dogecoin
-0.01

Bu 4 Altcoin 100x Yapacak! Geleceğin Kripto Paraları

1 4.288

Bu 4 Altcoin 100x Yapacak! Geleceğin Kripto Paraları

Kripto analisti ve trader’ı Lark Davis, 100 kat getiri sağlama potansiyeline sahip olduğuna inandığı dört Polkadot tabanlı altcoin projesini açıklıyor.

Lark Davis: Kylin, Polkadot’un Chainlink (LINK)’i olabilir!

Yeni analizinde Lark Davis, 219.000 abonesine Polkadot’un Chainlink (LINK)’i olabilecek yeni bir altcoin projesine baktığını söylüyor. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KYLİN BİR ORACLE VE VERİ HİZMETLERİ SAĞLAYICISIDIR. ÖZELLİKLE DE BU HİZMETLERİ POLKADOT’UN PARACHAİNS’LERİNE BAĞLAMAYA ODAKLANDI. GELİŞMİŞ VERİ ANALİTİĞİ ÖZELLİKLERİNE SAHİP OLMANIN YANI SIRA KYLİN ORACLE’LARI ARACILIĞIYLA HEM ON-CHAİN HEM DE OFF-CHAİN PİYASA VERİLERİNE ERİŞİM SAĞLAYACAK. AYRICA, VERİLERİN PARA KAZANILABİLECEĞİ VE TAKAS EDİLEBİLECEĞİ BİR VERİ PAZARI SUNACAK.

Dünyaca Ünlü Kâhin: Bu Altcoin Çılgınca Yükselecek! Hedef Bu Seviyeler

Lark Davis’in radarındaki ikinci kripto para Polkadex!

Lark Davis’in radarındaki ikinci kripto para, Polkadot üzerine inşa edilen merkezi olmayan bir borsa olan Polkadex’tir. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

TEST AĞLARI ŞU ANDA YAYINDA. SANİYEDE YAKLAŞIK 300 İŞLEM YAPIYOR. REFERANS OLARAK, UNİSWAP ŞU ANDA ETHEREUM İÇİN MAKSİMUM İŞLEM KAPASİTESİ OLDUĞUNDAN SANİYEDE 15 İŞLEM YAPABİLİR. POLKADEX İÇİN PLAN, UZUN VADEDE SANİYEDE 20.000 İŞLEM OLDUĞUNDAN ŞU ANDA BU TEKNOLOJİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYORLAR. ŞU ANDA İNŞA EDİYORLAR. KOD ADI PEBBLE, ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLARI TEKNOLOJİ…

Lark Davis, Polkadex’in herhangi bir tokeni Polkadot tabanlı DEX’e getirmeye yardımcı olmak için Ethereum (ETH) ve Polkadot ekosistemlerini birbirine bağlayan iki yönlü bir köprü olan Snowfork ile birlikte çalıştığını da ekliyor. Kripto analisti, Polkadex’in Polkadot’ta en iyi borsa olabileceğini, çünkü erken hareket etme avantajına sahip olduğunu vurguluyor.

Ünlü Trader: Bu 3 Altcoin Mart’ta Patlıyor! Ceblerinizi Doldurun

Lark Davis: Patlayacak altcoin projelerinden biri de Fractal!

Lark Davis’in listesindeki üçüncü kripto para, çevrimiçi kişisel gizlilik konusunda uzmanlaşmış yeni bir platform olan Fractal’dır. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

KULLANICI VERİLERİNİ ADİL BİR ŞEKİLDE DEĞİŞ TOKUŞ ETMEK İÇİN AÇIK KAYNAKLI BİR STANDART OLUŞTURUYORLAR. BU ŞİRKET 2017’DEN BERİ VERİ VE MERKEZİ OLMAYAN KİMLİKLER ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR, BU YÜZDEN OYUNDA ÇOK DENEYİMLİ. AYRICA, POLKADOT TABANLI EN BÜYÜK VERİ PAZARLARINDAN BİRİ OLAN OCEAN PROTOCOL (OCEAN) İLE YAKIN BİR ORTAKTIR. POLKADEX İLE DE ÇALIŞIYORLAR… BURADA BAHSETTİĞİMİZ ŞEY, MEGA ŞİRKETLER DEĞİL KULLANICILARIN GERÇEKTE VERİLERİNDEN SORUMLU OLDUĞU GELECEKTEKİ İNTERNET, WEB 3.0.

2 Analist: Büyük Pozisyon Alacağım! Bu Uyuyan Altcoin Roketledi

Lark Davis: Moonbeam devasa bir yükseliş sergileyecek!

Lark Davis’in patlayacağına inandığı son kripto para, “devasa bir yükseliş projesi” olduğuna inandığı Moonbeam. Lark Davis konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

MULTİ-CHAİN GELECEĞİ OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYOR VE ETHEREUM AKILLI SÖZLEŞMELERİYLE TAMAMEN UYUMLU OLACAK BİR PARACHAİN OLACAK. BU ÇOK BÜYÜK, ÇÜNKÜ POLKADOT VE ETHEREUM ARASINDA ETKİLİ BİR KÖPRÜ KURMAK, POLKADOT’UN ETHEREUM‘UN DEFİ (MERKEZİ OLMAYAN FİNANS) GENELİNDE İNANILMAZ DERECEDE DERİN LİKİDİTESİNE VE TÜM BU ŞEYLERE KOLAYLIKLA ERİŞMESİNE OLANAK TANIYACAK. BU, POLKADOT EKOSİSTEMİNE GİDEN EN KOLAY RAMPA OLACAK. TAMAMEN ETHEREM UYUMLU, ANCAK POLKADOT ÜZERİNE İNŞA EDİLMİŞ BİR ORTAMDAN BAHSEDİYORUZ.

1 yorum
  1. […] her iki taraf arasındaki uzun süredir devam eden hukuki anlaşmazlık sona eriyor. Bitfinex ve Tether, konuyu kapatmak için NYAG ofisine 2,5 milyon sayfadan fazla belge sağladıklarını […]

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.