Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Belarus’tan Kripto Para Yatırımı İçeren Fonlara Yeşil Işık!

0 253

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz bir Doğu Avrupa ülkesi olan Belarus’tan kripto para yatırımı içeren fonlara yeşil ışık yakan bir haber geldi. Habere göre Belarus Maliye Bakanlığı, kamu istişareleri için bazı yatırım fonlarını cezbedecek değişiklikler hazırlığında. İşte detaylar..

Belarus, Kripto Para Yanlısı Tutumunu Sürdürüyor

Kripto para ticareti için katı kurallar yerine yatırımcıları cezbeden bir tutum içerisinde olan Belarus, kripto para yanlısı tutumunu sürdürüyor. Daha öncesinde de “Dijital ekonominin gelişimi üzerine” adlı kararname ile kripto para temelli işletmelerin ülkede yasal olarak faaliyet göstermesine olanak sağlanmıştı. Şimdi de ülkede fonların kripto para varlıklarına yatırım yapmasına izin verilmesi planlanıyor. Giderek artan talebe karşılık olarak atılan bu adım hem ülkedeki hem de dünya genelindeki kripto para yatırımcılarını heyecanlandırmış durumda.

Belarus tarafından atılan kripto para adımı sırasında Bitcoin (BTC) 41.640 dolarlık bir değere sahip. Avrupa genelinde hatırı sayılır bir kripto kullanım oranına sahip olan ülkede BTC halk arasında oldukça yaygın bir ticaret ürünü haline geldi. Buna karşın ülke içerisinde dijital varlıkların kullanımı ise halen yasak. Belarus içerisinde halen tartışmalara sahne olan bu yasanın da gelecek olan düzenlemeler ile tekrardan gözden geçirilmesi bekleniyor.

Avalanche (AVAX) Yeni Bir Koşuya Hazır!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.