Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Shiba Inu (SHIB) Yatırımcısını Sevindiren Son Dakika Gelişmesi!

0 637

En popüler meme token projelerinden biri olan Shiba Inu (SHIB) için yatırımcıları heyecanlandıran bir gelişme açıklandı. Unification Foundation tarafından yapılan açıklamalara göre Shiba Inu artık kendi ekosistemini inşa edecek. Bunun için de kendi Layer 2 çözümünü geliştirmeye odaklanan ekip ilerleyen süreçte daha ucuz ve hızlı işlemler için Shibarium teknolojisine odaklanacaklar. İşte detaylar..

Shibarium Son Hızla Geliştiriliyor!

Shibarium’un geliştirilme sürecini üstlenen Unification Foundation tarafından yayınlanan bir Medium gönderisinde şu sözlere yer verildi:

Yukarıda tartışılan kapsamlı Ağ, Protokol ve yeni ortaklık geliştirmelerine ek olarak, Unification Foundation, Shib Army ile ortaklaşa bir sonraki önde gelen L2 olan Shibarium’u geliştirmeye devam etmekten gurur duyuyor ve oyun için optimize edilmiş hızlı düşük maliyetli işlemlere olanak tanıyor.

Şu anda Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan bir ERC-20 token birimi olan Shiba Inu (SHIB) bundan dolayı yüksek gas ücretleri ile mücadele veriyor. Ancak birçok ERC-20 token projesi için ortak ve büyük bir dert olan bu durum artık SHIB için bir sorun olmaktan çıkacak gibi görünüyor. Daha öncesinde Shibarium özel test ağının ikinci versiyonu zaten başlatılmıştı. Ancak çeşitli aksaklıklar ve bir türlü istenilen yolun kat edilememiş olması işi biraz zora sokmuş durumda. Şimdi ise Unification Foundation ile Shibarium teknolojisinin hızlı bir şekilde geliştirilmesi için çalışılacak. Merkeziyetçilik ilkelerine bağlı olarak geliştirileceği açıklanan bu teknoloji için halka açık test ağının çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Shibarium Teknolojisi SHIB Fiyatına Nasıl Etki Yapacak?

Gelen bu açıklamalarla heyecanlanan SHIB yatırımcısı şimdiden haberin etkisini piyasaya yansıtmış durumda. Son 24 saatlik süreçte %20’den fazla yükselen Shiba Inu token projesinin kısa süre içerisinde 0.00003000 seviyesini aşması bekleniyor. İlerleyen süreçte Shibarium ile ilgili daha fazla olumlu haber gelmesi tekrardan piyasaları olumlu bir trende sokabilir.

Belarus’tan Kripto Para Yatırımı İçeren Fonlara Yeşil Işık!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.