Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,631.40
-952.32
Ethereum
$3,133.90
-40.35
Litecoin
$83.17
-1.67
DigitalCash
$30.29
-0.34
Monero
$118.85
-1.7
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.18
-0.66
Dogecoin
$0.15
-0

Avalanche (AVAX) Yeni Bir Koşuya Hazır!

0 338

Ülkemizdeki yatırımcılar tarafından oldukça beğenilen Avalanche (AVAX) projesi için yatırımcıları heyecanlandıran açıklamalar geldi. Daha önce yaptığı başarılı tahminlerle popüler bir analist haline gelen Smart Contracter tarafından yapılan yorumlara göre AVAX yeni bir koşu için hazır. İşte detaylar..

Avalanche (AVAX) Yükseliş Trendine mi Geçiyor?

Başarılı analistin yaptığı paylaşıma göre AVAX projesi yeni bir yükseliş trendi yakalamaya çalışabilir.

Ekosistemine dair olumlu haberlerle gündeme gelmeye devam eden Avalanche (AVAX) arkasında başarılı bir ekip barındırıyor. Bu durum birçok orta ve büyük ölçekli yatırımcının da dikkatini çekmiş durumda. Son haftalarda ise geçtiğimiz aylarda yaptığı zirvelerden 77 dolara kadar gerileyen altcoin projesi için başarılı ismin yorumu şu şekilde oldu:

”Altcoin’ler söz konusu olduğunda AVAX’ı gerçekten seviyorum. sadece 0.618 fibonacci seviyesinden güçlü bir tepki almakla kalmadı, aynı zamanda 3 dalgalı bir düzelme formasyon olan a-b-c’yi de tamamladı.”

“Bu nedenle AVAX’ın tüm altcoin’leri geride bırakarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağına inanıyorum.”

AVAX yatırımcılarını heyecanlandıran bu paylaşımın geldiği sıralar itibariyle söz konusu altcoin projesi 77 dolarlık bir seviyeden işlem görüyor. Geçtiğimiz gün ABD piyasalarında yaşanan olumlu hareketlenme nedeniyle ani bir çıkışla 80 dolara kadar çıkılmıştı. O seviyelerden tekrardan toparlama gören AVAX için analistin sözleri heyecanlandırırken yatırımcılar da bunu merakla bekliyor.

DOGE, SHIB ve ELON! Meme Token Projelerinde Son Durum

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.