Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

American Express Ripple Hakkında Olumlu!

0 358

Amerika merkezli American Express bankası Ripple hakkında olumlu ve Ripple’ı övdü. Geleneksel finans sistemlerinden destek almayı sürdüren platform, değerini artırıyor.

Uluslararası ödemeler üzerine Ripple’ın xCurrent çözümünü pilot olarak deneyen marka, testin son düzlüğünde. Ripple’ın mevcut teknolojisinin uluslararası ödemelerde ciddi oranda iyileştirme yapabileceği üzerinde duruldu.

Pilot denemelerinde Santander ve Ripple markalarıyla ortaklık yürüten American Express, başarılı sonuç aldı. Uluslararası ödemelerin karmaşıklığı ve yavaşlığı sektörün arka planda kalmasına neden oluyordu.

Ripple denemelerinde 1-2 saniyelik süre içerisinde ödemelerin yapıldığı bildirildi. Müşteriler için sorunsuz ve aynı zamanda şeffaf fon transferlerinin gerçekleştirildiği paylaşılıyor. Dünyanın bir noktasından diğer noktasına pilot aşamasında başarılı gönderimler sağlandı.

Blockchain potansiyeli görülüyor

American Express, Blockchain teknolojileri üzerine yoğunlaşmış durumda. Teknoloji yatırımlarını sürdüren banka uluslararası ödemelerde Ripple ile devrim niteliğinde bir karara imza atabilir.

Henüz inceleme aşamasındaki opsiyonları olarak değerlendirilen teknoloji, geliştirilebilir durumda. Finansal teknoloji laboratuarı yatırımıyla değerlenen banka ürünlerin daha iyi kullanılmasını hedef alıyor.

2017 yılında Ripple ile ortaklık kurduğunu resmi olarak duyuran markalar, kartsız işlem hızlarına yoğunlaşmıştı. American Express ve Santander’in aldığı test sonuçlarının başarılı olması, partnerliği kürselleştirebilir.

Dünyaya hızlı işlem olanaklarını yayma üzerine çalışmalarını sürdüren markalar, geleceği tasarlama aşamasındalar. Hem hızlı hem de kolay transferlerde Ripple aktif olarak görev alabilir.

Yakın zamanda duyurulabilir

Ripple’a test aşamasından sonra gelen övgü, yakın zamanda yeni gelişmelerin duyurulabileceğinin habercisi olarak değerlendirildi. Uzmanlara göre Blockchain çağımızın en hızlı ödeme yöntemi.

Uluslararası markaların hizmetlerini gerekliliklere uygun şekillendirmeleri durumunda avantajlı sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kullanıcıların sahip oldukları performansların artırılmasına yönelik olarak özel geliştirilen sistemler etkili. Yapılan geliştirmeler üzerinde aktif çalışmaların devam ediyor olması nihai olarak sonuçlandırılabilir. 2019 yılı içerisinde küresel anlamda önemli gelişmeler yaşanması muhtemel.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın: Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.