Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,508.19
+551.87
Ethereum
$3,153.50
+17.76
Litecoin
$85.39
+1.96
DigitalCash
$30.38
+0.53
Monero
$119.46
+1.26
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.07
+0.94
Dogecoin
$0.15
0

Wanchain, Galaxy PoS Beta Ağı ve Yeni Cüzdanı Piyasaya Sürüyor

0 326

Wanchain (WAN) Galaxy PoS beta ağını ve yeni cüzdanını piyasaya sürdü. İlki, önceki İzin Verilen İş Kanıtı (PPoW) konsensüs algoritmasından bir değişim teşkil ediyor. Ayrıca, ağın performansını artırmak ve tamamen merkezsiz hale getirmek için önemli bir adım olarak lanse ediliyor.

PPoW’dan PoS’a Geçen Wanchain

Wanchain beta ağı; 31 Mart’ta Galaxy Consensus’un sarı kağıdının yayımlanmasını ve 18 Mayıs’ta Alfa versiyonunun lansmanını takip eden bir sürecin sonucu. Testnet’in son sürümü blok üretim hızını ikiye katlamayı başardı. Temel olarak, bu, tüm ağın işlem hacminin iki katına çıktığı anlamına geliyor; bu, ileriye yönelik büyük bir adım.

CryptoPotato’a açıklama yapan Wanchain kurucusu Jack Lu, yeni güncellemenin ağın güvenliğini de artıracağını söyledi. Ayrıca, kripto para birimi projeleri arasındaki PoS konsensüs algoritmalarına geçiş eğilimini de belirtti.

Lu, “Bu kaçınılmaz bir eğilim. Ancak son zamanlarda en az 80’den fazla projenin bu noktada PoS’a geçtiğini duyduk. İnsanlar nodelar kurmaya çalışırken para harcıyorlar ve insanlar bu konuda kendine güveniyorlar. ” sözlerini kaydetti. Lu, beta ağını yeni PoS konsensüs algoritmasıyla başlatmadan önce ekibin 1 yıldan fazla bir süre araştırma yaptığını söyledi. Ayrıca, “PoS’u blockchain ağımızda beklediğimizden çok daha erken bir sürede başlatabiliriz.” ifadesini kullandı.

Şık ve Modern Cüzdan

Wanchain, ayrıca çok şık ve modern bir tasarıma sahip, PoS özellikli yeni bir masaüstü cüzdanını piyasaya sürecek. Dahası, takım PoS ile ilgili istatistikleri birleştirmek için blok explorerda büyük bir güncelleme gerçekleştiriyor.

Aynı zamanda, kullanıcıların görselleştirmeler de dahil olmak üzere genel ağ ve ayrıntılı veriler hakkında ayrıntılı bir perspektif elde etmelerini kolaylaştırmak için yeni bir WAN İstatistikleri Platformu başlatıyorlar. Ek olarak, ekip yeni Galaxy PoS beta ağının nasıl test edileceğine dair ayrıntılı talimatlar yayınladı.

WAN’ın Fiyatı Anında Tepki Veriyor

Fiyat hemen büyük haberlere tepki gösterdi. Yazı yazarken, WAN sadece 24 saat içinde %20 artış göstererek 0.46 $’dan işlem görüyordu. Son dalgalanma ile birlikte WAN, iki haftalık grafikte yaklaşık %5’lik bir düşüş ve aylık bazda yaklaşık %1’lik bir artış kaydetti. Şu anda yaklaşık 43,7 milyon dolarlık bir piyasa sınırında oturuyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.