Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin Yükselişini Tahmin Eden Peter Brandt: Birçok Altcoin Çöp Olacak!

0 362

Kripto para analisti Peter Brandt, birçok altcoinin çöp olacağını ileri sürdü. Ünlü analist, Bitcoin’in (BTC) yükselişini de tahmin etmişti.

Kripto para pazarının lideri Bitcoin, geçtiğimiz haftalardaki parabolik yükselişi düzeltiyor. Bu sert düşüş, kripto para yatırımcılarını endişelendiriyor. Bitcoin’in geri çekilmesi, altcoinlerin yükselişine de işaret ediyor. Bu durum, ”altcoin sezonu” adı verilen dönemin başlangıcı olabiliyor. “Altcoin sezonu” 2017 Aralık ayında küçük ve büyük birçok yatırımcıya hem Bitcoin hem de dolar bazında yüksek gelirler kazandırdı.

Ünlü analist Brandt, Bitcoin yükselişini ve düşüşünü tahmin eden bir isim. 2018’de ani yükselişini tahmin ederek kendini ispatlamış ünlü bir yatırımcı aynı zamanda. Analist Brandt, altcoin yatırımcılarını üzecek bir tahminde bulundu. Ona göre “altcoin felaketi” yakın. Yani birçok altcoin çöp olacak!

Peter Brandt: Gerçek Kullanıma Sahip Altcoinler Felaketten Kurtulabilir

Brandt, boğa koşusunda birçok altcoin yatırımcısının BTC sayesinde kazanç elde ettiğini belirtmişti. Ünlü analist, bu defa benzer bir durumun yaşanamayacağı tahmininde bulunuyor.

Kripto dünyasının “sözünü dinlediği” Brandt, bu tahminini haklı bir sebebe dayandırıyor. Ona göre, bu durumun arkasındaki asıl sebep, mevcut altcoin piyasasının, 2000’li yıllarda yaşanan “dot-com” balonuna benzer bir durum sergilemesi… Dot-com balonu patladığında o dönemde birçok internet firması birkaç gün içinde iflas etmişti. Brandt, bunun dışında gerçek değere sahip dot-com’ların da patlama yaptığını ifade ediyor.

Brandt’ın değerlendirmesine göre böyle bir durum birçok altcoin için felaket anlamına geliyor. Yani kripto para dünyasında yeni ve eski birçok altcoin çöp olabilir. Analiste göre, bu felaketten sadece gerçek kullanım alanına sahip birkaç kripto para biriminin kurulabileceğini belirtiyor.

Brandt, BTC tahminleri ve yorumları ile dikkat çekiyor. Daha önce yaptığı bir değerlendirmede BTC’nin hedefinin 100 milyon 000 dolar olduğunu ileri sürmüştü.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.