Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,161.96
-2584.7
Ethereum
$3,148.52
-108.88
Litecoin
$83.84
-2.7
DigitalCash
$29.99
-1.79
Monero
$118.28
-3.45
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-2.03
Dogecoin
$0.15
-0.01

TerraUSD (UST), Yaşanan Sorunların Ardından Binance’te Askıya Alındı

0 388

Kripto topluluğu hala Terra’nın istikrarlı tokeni TerraUSD (UST) için kripto arzıyla ilgili devam eden sabitlenme sorunlarını anlamak için mücadele ederken, Binance’in ana kripto borsası Salı günü geçici olarak Terra (LUNA) ve UST’yi askıya aldığını duyurdu.

Terra tarafından sunulan istikrarlı bir madeni para olan UST’nin piyasa değeri, LUNA’nın fiyatı büyük satışlar nedeniyle keskin bir şekilde düştüğünden, son zamanlarda beklenen 1,00 dolar fiyat noktasının altına düştü. Aynı zamanda, Cointelegraph’a göre Binance’in BTC/UST ticaret çifti 42.000 doların üzerinde zirveye ulaşırken, diğer borsalarda Bitcoin piyasaları 30.000 doları korumak için mücadele etti.

Ekosistemdeki devam eden belirsizliğe bir yanıt olarak, Terra Binance, devam eden çok sayıda seçim işlemine işaret ederek, tüm LUNA ve UST token seçimlerini altı saat boyunca (gece yarısı ile 06:00 AM EST arasında) askıya aldı.

Binance’e göre, UST’de devam eden çok sayıda işlemin nedeni atalet ve ağ tıkanıklığıdır. Binance, yatırımcılar için potansiyel gözetime geçerken şunları söyledi:

Ağın güçlü olduğunu ve işlenen para çekme sayısının azaldığını düşünürsek, Binance bu tokenler için para çekme işlemlerini yeniden başlatacak.

Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların kendi fonlarını çekmeleri yasaklanırken, topluluk “anahtarınız yoksa kripto paranız yok” ifadesini tekrarladı ve Binance’te fonların askıya alınmasını protesto etti.

Öte yandan topluluğun bazı üyeleri, Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’nun 0.70 dolara stabilcoin satarak birçok yatırımcının tasfiyesine yardımcı olduğunu söyleyerek hareketi destekledi. Terra, UST fiyatlarını düşürmek için kalıcı bir çözüm bulmaya devam ederken, Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal da dahil olmak üzere birçok kripto ünlüsü, Terraform Labs kurucu ortağı ve CEO’su Do Kwon’a destek gösterdi.

Kaynak: TradingView

TerraUSD (UST), haber yayın saatleri itibariyle istikrarsız bir görüntü çizmeye devam ediyor. Kısa sürede %10 düşen UST için şu anda 0,90 dolardan işlem görülüyor.

KuCoin, Son Yatırım Turunda 150 Milyon Daha Toplayarak 10 Milyar Değerlemeye Ulaştı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.