Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,831.64
+2224.62
Ethereum
$3,570.40
+82.04
Litecoin
$93.91
+0.13
DigitalCash
$38.40
+0.73
Monero
$135.36
-3.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.47
+0.96
Dogecoin
$0.22
+0.04

KuCoin, Son Yatırım Turunda 150 Milyon Daha Toplayarak 10 Milyar Değerlemeye Ulaştı

0 420

KuCoin, kripto para birimleri, Defi ve NFT platformları dahil olmak üzere ürün yelpazesini genişletmek için bir yatırım turu başlattı. Bu yatırım turundaysa 150 milyon dolar daha toplandığı duyuruldu.

Şirketten Salı günü yapılan açıklamada, kripto para borsası KuCoin’in B Serisi ön turunu 150 milyon dolar artırarak değerlemesini 10 milyar dolara çıkardığını söyledi.

Jump Crypto liderliğindeki turda, Circle Ventures, IDG Capital ve Matrix Partners dahil olmak üzere çeşitli yatırım fonlarının katılımı da görüldü.

Asya’daki Jump Crypto’nun başkanı Fujishima yaptığı açıklamada: “Web 3.0 pazarının ve kripto para birimlerinin büyümesini desteklemek için şirketi daha fazla büyüme ve vadeli işlemlere ve marjlara, kredilere, stake ve pasif gelir yaratmayla ilişkili destekleyebilmekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

KuCoin, fonları, yatırımları aracılığıyla kripto para birimleri ve merkezi olmayan finansman platformları (DeFi) ve NFT’ler oluşturmak gibi mevcut merkezi iş hizmetlerinin ve daha geniş Web 3 pazarındaki varlığının ötesine geçerek ürün teklifini genişletmek için kullanacak. KuCoin Labs ve KuCoin Ventures gibi şirketlerin alınan fonlarla geliştirileceği açıklandı. CEO Johnny Lyu bir Telegram raporunda verdiği demeçte, “Web 3 sektörü hızla büyürken, yeni çözümler ve yetenekler için büyük bir talep görüyoruz.” “KuCoin, Web 3.0 teknolojilerinin araştırılmasını ve benimsenmesini kolaylaştırmak için finansal, teknolojik ve insan kaynaklarına katkıda bulunmaktan memnuniyet duyar.” dedi.

Fonların bir kısmı, KuCoin topluluğu üyeleri tarafından oluşturulan bir kamu zinciri olan KCC için altyapı ve uygulamaların geliştirilmesine de gidecek.

CoinMarketCap’e göre KuCoin, işlem hacmi açısından piyasadaki en büyük beşinci kripto para borsasıdır.

Kripto Para Piyasalarında Zor Anlar Yaşanıyor: Tüm Coinler Düşüşte!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.