Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Beanstalk, Tekrardan Canlanmak İçin 77 Milyon Dolar Borç Alacak

0 347

Beanstalk’ın arkasındaki ekip, geçen ay büyük bir hack olayının ardından projeyi yeniden yapmaya çalışırken özel yatırımcılardan tezgah üstü krediyle 77 milyon dolar elde etti.

7 Mayıs’ta, projeyi yöneten merkezi olmayan özerk kuruluş olan Beanstalk DAO, çekirdek grubun projeyi finanse etmek için ödünç almasına, finanse etmesine ve kullanmasına izin verecek bir yönetim kurulu oylamasını onayladı. Bu, yeni bir stablecoin tokeninin piyasaya sürülmesine yol açacak ve zamanla proje, 17 Nisan saldırısından etkilenen yatırımcılara başka bir token vererek ödeme yapmaya çalışacak.

Teklife göre, grup, kredi tamamen geri ödenene kadar %500’lük bir getiri ödemesi şartıyla, OTC kredi verenlere yeni bir token çıkarmayı planlıyor. Projenin kurucusu Publius, Pazartesi günkü duyurusunda, kripto para hırsızlığı için çeşitli varlıklarda 182 milyon dolar kaydeden geçen ayki flaş kredi saldırısından etkilenen herkese borç sermayesinin verileceğini söyledi. Beanstalk ekibi, kendi hacklenmiş tüm sabit tokenlerini dondurup yaktıktan sonra, yatırımcıların kayıplarını dengelemek için 77 milyon dolara ihtiyaç duyulacağını hesapladı.

Para toplama girişimi, Terra algoritmik sabit tokeniTerraUSD’nin (UST) çöküşünün piyasanın dikkatini çektiği bir zamanda geldi. UST Pazartesi günü dolara karşı sabitini kaybetti, 0,61 dolara düştü ve haberimiz hazırlanırken 0,91 dolardan işlem görüyor.

Algoritmik sabit tokenlerden veya garantilere dayananlardan farklı olarak Beanstalk, değerlerini geri kazanmak için kredi kullanır ve yatırımcılar Beanstalk’ın “pod” olarak bilinen borç varlıklarına yatırım yapar. Bölmeler, yerel stabilcoin Bean Beanstalk’ta yüksek yıllık faiz oranları ödeyen belirsiz bir tahvil görevi görür.

TerraUSD (UST), Yaşanan Sorunların Ardından Binance’te Askıya Alındı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.