Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,830.82
-556.07
Ethereum
$3,521.60
-51.23
Litecoin
$93.13
-3.24
DigitalCash
$37.97
-0.94
Monero
$135.47
-3.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$31.84
-0.52
Dogecoin
$0.21
+0.01

Kobe Bryant TRON için Konuşmacı Olacak

0 495

TRON CEO’su ve kurucu ismi Justin Sun, TRON konferansına dair önemli bir gelişme duyurdu!

Basketbolun efsane isimlerinden eski oyuncu Kobe Bryant konferans konuşmacısı olacak. Justin Sun tarafından duyurulan haber çok büyük bir etki yarattı. TRON’un Blockchain konferansında yer alacak olan Kobe için Sun övgü dolu sözler sarf ediyor. “Yatırım dehası” unvanıyla tanımladığı NBA yıldızı, Ocak ayında düzenlenecek olan zirvede resmen yer alacak. Yaşam deneyimleriyle birlikte iş anlayışını paylaşacağı biliniyor. Justin Sun tarafından bilgiye göre, Bryant’ın insanlar için ilham verici olacağına da değinildi.

niTROn zirvesi çok hareketli geçecek

Kobe niTROn Zirvesi’nde özel konuk olarak yer alacak. Kobe Bryant’ın sadece basketbolda değil aynı zamanda yatırımda da çok etkili olduğu da biliniyor.   Coca Cola’nın spor içecek markası olarak sunduğu BodyArmor hisselerinden önemli gelir elde etmişti. Bryant, 6 milyon dolar değerle aldığı hisseleri 200 milyon dolarlık değere ulaştırdı. Bryant’ın TRON zirvesinde nasıl bir konuşma yapacağı herkes tarafından merakla bekleniyor. Piyasa değeriyle en büyük 11. dijital para olan TRON, 0.014 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tron yükselişe geçebilir

Mevcut fiyat seviyesinin yükselişe geçmesi beklenen altcoinlerden biri olan Tron, işlem hacmini artırıyor. Kobe Bryant’ın konuşmacı olarak yer alacağı TRX zirvesi niTROn önemli gelişmelerin duyurulmasını sağlayabilir. Justin Sun, Kobe’nin hayranı olduğunu da belirtiyor. Özellikle Tron yatırımcıları tarafından merakla beklenen konferansta ilham verici konuşmalar yapılacak. Tron’un sahip olduğu yükselişi devam ettirmesi durumunda piyasada önemli yol kat edebilir. Yatırım dünyasına katılan önemli ismlerin, kripto paraları tercih etmeleri küresel değişimin göstergelerinden biri. Yatırımcı kimliğiyle de bilinen Kobe Bryant’ın TRON bulundurduğu da biliniyor. Ancak elinde ne kadar olduğu şu an için bir sır durumunda.

Güncel kripto para haberleri ve airdroplar için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.