Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,610.99
-1732.24
Ethereum
$3,006.36
-74.66
Litecoin
$82.01
+3.21
DigitalCash
$28.07
+0.08
Monero
$115.17
-8.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.60
-0.64
Dogecoin
$0.14
-0.01

Hoskinson’dan Cardano Hakkında Ethereum’dan Daha İyi Açıklaması

0 194

Cardano kurucusu Charles Hoskinson bir röportajda Cardano’nun Ethereum’dan daha iyi bir hisse kanıtı (PoS) yöntemine sahip olduğunu açıkladı. Charles Hoskinson, Cardano lansmanı, Vasil hard fork yükseltmesi, Dapp uygulaması, LACE lite cüzdanı, merkezsizleştirme, CBDC, Metaverse ve daha fazlası hakkında görüşlerini paylaştı.

Cardano Vasil hard fork, 22 Eylül’de 21:44 UTC’de IOG ve Cardano Foundation ekibi tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Yükseltme başlatıldıktan sonra, ADA’nın fiyatı %4’ün üzerinde bir artış gördü.

Charles Hoskinson, Cardano’nun Ethereum’dan daha iyi olduğunu iddia ediyor

Vasil hard fork gününde Cheeky Crypto ile yaptığı bir röportajda Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Cardano, Vasil hard fork ve Cardano ekosistemiyle ilgili en son gelişmeler hakkındaki soruları yanıtladı.

Charles Hoskinson, Bitcoin’in programlanabilirliği olmadığı için layer-1 programlanabilir bir blok zincirine duyulan ihtiyacın, onu Ethereum üzerinde çalışmaya yönlendirdiğini söyledi. Bununla birlikte, Ethereum daha çok bir kavram kanıtına sahip ve ölçeklenebilirlikten yoksun, bu da kurumsal düzeyde ve devlet uygulamalarında kullanımını sınırlar. Aslında, insanlar web3 projeleri için Alchemy ve Amazon gibi zincir dışı geliştirmeleri tercih ediyor. Ethereum’un kanal dışı ve zincir üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışması için daha iyi bir PoS sistemine ve programlama modeline sahip olması gerektiği belirtilmekte. Hoskinson, Ethereum PoS modelinin “hiper merkezileşmeye” doğru ilerlediğine ve bunun zayıf bir görünüm çizdiğine inanıyor. Bunun kendisine 2015 yılında Cardano ekosistemini daha iyi bir PoS modeli, ademi merkeziyetçilik ve ekonomi ile inşa etmesi için ilham verdiğini de ekledi.

“Kayıt kanıtı oluşturmak için yeni bir yol bulmalıyız, bu harika çünkü bu kendi kendine depolama ve kilitli tokenleriniz veya başka bir şeyiniz yok. Böylece paranızı istediğiniz zaman transfer edebilirsiniz ve kimseye güvenmek zorunda kalmazsınız. “

Cardano’nun artık ademi merkeziyetçiliği artırmak için 3.000’den fazla hisse havuzu ve mekanizması var. Ayrıca bir GitHub projesi, 1000’den fazla gelecek projesi, 150’den fazla makale ve 10.000 alıntıya sahip.

Vasil hard fork, Plutus v2 komut dosyaları, dağınık zincirleme, referans girişleri, gömülü veriler, referans komut dosyaları ve veri serileştirme ilkelleri dahil olmak üzere özellikler sunuyor. Bu, Cardano ağının işlevselliğini, performansını, ölçeklenebilirliğini ve birlikte çalışabilirliğini geliştirmeye başladı.

Charles Hoskinson ayrıca, hükümetlere daha fazla yetki veren CBDC kavramını da eleştiriyor. SEC Başkanı Gary Gensler gibi güçlü insanlar etrafta olduğunda büyük bir ayı piyasasının oluşabileceğini savundu.

ADA fiyatı, Vasil hard fork ile sıçradı

Cardano (ADA) fiyatı, Vasil hard forkundan sonra bir miktar sıçrama yaşadı. ADA, sırasıyla 0.446 dolar ve 0.479 dolar ile 24 saatlik en düşük ve en yüksek seviyelere ulaştı. Uzmanlar, 0,55 doların üzerinde bir hareketin ADA fiyatı için güçlü olacağına ve ralliyi 1 dolara doğru iteceğine inanıyor.

Haber yayın saatleri itibariyle, Cardano son 24 saatte yaklaşık %1 artışla 0,455 doların üzerinde işlem görüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.