Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Shiba Inu (SHIB) Fiyatında Bir Ralli Yaşanabilir mi?

0 207

Shiba Inu (SHIB), dolaşımdaki toplam arzı azaltma planlarını açıkladıktan sonra, geliştiriciler şimdi de başka bir güncelleme üzerine çalışıyor. SHIB geliştiricileri, ekibin yakın zamanda piyasaya sürdüğü bir oyun olan Shiba Eternity’ye başka bir güncelleme sunmayı planlıyor. 17 Eylül’de Shiba Inu ekibi Avustralya’da bir blockchain kart oyunu başlatmıştı. Heyecanlı bir duruş sergileyen SHIB topluluğu, oyunun genişleme planları hakkında daha fazla güncelleme bekliyor.

Shiba Inu’nun oyunu gelişiyor

Shiba Eternity projesini tartışmak için Twitter Spaces etkinliğinde bir topluluk güncellemesi planlandı. SHIB’nin resmi Twitter hesabı, duyurunun detaylarını açıkladı. Güncelleme, memecoin projesinin kurucusu ve baş geliştiricisi Shytoshi Kusama ile oyun uzmanı William Volk tarafından gerçekleştirilecek.

“Shiba Eternity Twitter topluluğunun 22 Aralık Perşembe günü güncellenmesi planlanıyor. William Volk ve Shytoshi Kusama, SHIB’in sonsuzluğu hakkında önemli bir güncelleme sağlayacak. Shib Army’nin hakkında en çok konuşulan oyunu!”

Bu arada, SHIB yaklaşık üç ay önceki seviyede. Kripto veri sitesi CoinMarketCap’e göre, yazı yazılırken SHIB son 24 saatte %1 artışla 0,00001070 dolar seviyesinde bulunuyor.

Shibarium

SHIB geliştiricileri ayrıca bir katman 2 blockchain ağı olan Shibarium üzerinde çalışıyor. Shibarum araçları, kullanıcıların ve geliştiricilerin blok zinciri ekosistemi için uygulamalar oluşturmasına yardımcı olacak. Proje ayrıca Ethereum ağına benzer olacak ve geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar geliştirmesine izin verecek. Araç, Shiba Inu token ve topluluğu için bir katman 2 görevi görecek. Shibarium’un oyun oynamak için hızlı ve ucuz işlemlere olanak sağladığı da söyleniyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.