Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

Dogecoin Fiyatının Son Günlerdeki Düşüşü Devam Edebilir mi?

0 310

CoinMarketCap üzerinden alınan verilerine göre, önde gelen meme kripto para birimi Dogecoin’in fiyatı son 24 saatte %4’lük bir düşüş yaşadı.

Köpek temalı bir altcoin olan DOGE, geçtiğimiz günlerde yaşadığı üç haneli bir kazancın ardından Binance borsasında 0.158 dolarla zirve yaptıktan sonra değerinin %24’ünden fazlasını kaybetti. Haber yayın saatleri itibariyle, meme kripto para birimi 0.124 dolardan el değiştiriyordu.

Dogecoin’in büyük rallisi kısa süre önce platformun sosyal medya platformunun kendi kripto para cüzdanının geliştirilmesini durdurduğu haberiyle kesintiye uğradı. Piyasa, Musk’ın satın alınmasından sonra Twitter’ın kripto varlıklarını artırmaya başladığına inanıyordu. Bu nedenle de DOGE fiyatında önemli artışlar yaşanmıştı.

Bu arada, Musk’ın “Chief Twit” lakabı korkunç bir başlangıç ​​yaptı ve bu muhtemelen meme parasının fiyat performansını etkileyecek. Reklam verenler ise şirketten sürüler halinde kaçtı. Musk ayrıca, kısa süre önce Twitter çalışanlarının yarısını kovdu. Buna ek olarak, Blue hizmetine abone olarak doğrulanmış Twitter hesaplarını ayda 8 dolar ödemeye zorlamaya çalıştı.

Bazı isimlere göre Musk, şu anda para kaybetmekte olan başarısız bir şirketi kurtarmak için umutsuz bir girişim gibi görünüyor. Tartışmalı milyarder isim ayrıca, Blue abonelerin yanıtlarda öncelik alacağını söyledi. Bunun da muhalif sesleri bastıracağı ve yanlış bilgileri artıracağı iddiaları gündemde.

Reklamlar, Twitter’ın yıllık gelirinin %90’ını oluşturuyor ve Musk’ın ücretli abonelikler ile bu büyük kayıpları telafi etmesi bekleniyor. Twitter’ın geleceği giderek belirsizleşirken, sosyal medya devinin Dogecoin hakkındaki planları geri planda kalacak gibi görünmekte.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.